Cât trebuie să mergi la sală și ce exerciții trebuie să faci ca să ai brațele ca Iohannis

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 15.01.2021 - 17:15
Brațele lui Klaus Iohannis arată ca și cum ar fi lucrate serios la sală Foto: captură video presindency.ro

Forma fizică în care se află Klaus Iohannis este una foarte bună la vârsta sa, iar acest lucru a fost remarcat după cum arătau brațele președintelui atunci când a fost vaccinat. Experții în pregătire fizică spun că trebuie să te antrenezi serios și constant pentru a arăta așa.

SHARE

Imaginile cu brațele președintelui Klaus Iohannis au devenit virale după ce acesta a fost vaccinat anti-COVID. 

Specialiștii consultați de Newsweek România spun că forma fizică pe care o arată președintele la 61 de ani nu poate fi obținută decât prin antrenamente serioase și constante, de cel puțin trei ori pe săptămână. Aceste antrenamente constau atât în exerciții de forță, la sală, cât și ședințe prelungite de mers sau alergare. În cadrul antrenamentelor de sală, în mod sigur sunt incluse exerciții cu greutăți pentru biceps și triceps.

Citește și

VIDEO Cine este „Colosul din Carpați", campion la judo și la sambo

În imagini se vede că Iohannis nu are nici burtă, iar țesutul adipos redus arată că președintele respectă și o dietă recomandată de un nutriționist sportiv. De altfel, întregul program pare coordonat de un profesionist.

În plus, este cunoscut faptul că președintelui îi place să joace tenis, așa că și acest lucru contribuie la menținerea sa într-o formă fizică foarte bună.

Ce spune antrenorul de tenis al lui Iohannis

Când era primarul Sibiului, Klaus Iohannis a angajat un antrenor de tenis, pe Marius Vecerdea, care l-a inițiat în acest sport.

Nivelul tehnic de pregătire în materie de tenis cu care dânsul a venit la noi era undeva la minus unu. Era rigid ca un lemn. Nu mai făcuse nici un sport. Sincer să fiu, nu mă aşteptam să progreseze atât de repede, mai ales că vorbim despre un om care nu făcea sport în mod curent.

Acum a ajuns undeva la nivelul 6-7, dacă vorbim de un circuit de amatori. Președintele nu joacă pe puncte sau pe seturi și uneori poate apărea sentimentul că n-are miză în joc”, declara în 2019, antrenorul Marius Vecerdea pentru Libertatea. 

Citește și

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu acționariatul de la FC Dinamo dacă nu vine Cortacero cu banii în ianuarie

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.