Mama lui Vlad Pascu a fost reţinută de DIICOT, pentru 24 de ore. Mihai Pascu, sub control judiciar

DE Florin Budescu | Actualizat: 15.09.2023 - 09:22
Mama lui Vlad Pascu a fost reţinută de DIICOT - Foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat ce a intrat cu maşina într-un grup, la 2 Mai, şi a ucis 2 persoane, a fost reţinută 24 de ore, de DIICOT. Tatăl lui Vlad a fost plasat sub control judiciar, la domiciliu, pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

SHARE

Vlad Pascu şi părinţii săi au fost audiaţi ieri, la sediul DIICOT. Tot ieri dimineaţă, în Bucureşti au fost 11 percheziţii, vizând tineri din familii înstărite, apropiaţi ai tânărului, care au vândut şi consumat droguri în Capitală şi pe Litoral.

Acţiunile sunt parte din două cauze penale, în care sunt cercetate infracţiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, precum şi infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, acestea vizând-o pe mama lui Vlad Pascu.

Mama lui Vlad Pascu a fost reţinută de DIICOT

Acesta a fost adus încătuşat, de la Constanţa, unde se afla în arest, în urma accidentului. El a spus la sosire că îi pare rău şi că timpul nu mai poate fi dat înapoi.

Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, este acuzată de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, surse apropiate anchetei afrimând că aceasta ar fi încercat să şantajeze martori din cauza privind drogurile în care e implicat fiul său, conform News.ro.

Citeşte şi: Atitudinea tatălui lui Vlad Pascu, la sediul DIICOT. Fiul și soția, audiați pentru fapte grave

Tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, a părăsit sediul DIICOT, la plecare având loc şi un incident, după ce a încercat să scape de întrebările jurnaliştilor, demarând în forţă şi fiind pe punctrul de a lovi cu motocicleta cameramanii.

Surse judiciare afirmă că Mihai Pascu ar fi fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce, la percheziţiile de joi dimineaţă, la locuinţa sa ar fi fost găsită muniţie deţinută ilegal.

Citeşte şi: VIDEO Dealerul și prietenul lui Vlad Pascu a furat ser fiziologic de la Spitalul Floreasca

Surse apropiate anchetei afirmă că în una dintre cauze sunt implicaţi apropiaţi de-ai lui Vlad Pascu cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, care ar fi fost cazaţi în aceeaşi unitate de cazare, existând probabilitatea să fi consumat împreună substanţe stupefiante înaintea accidentului.

De asemenea, este implicat şi distribuitorul lor. Într-o a doua cauză, este vizată mama lui Vlad Pascu, acuzaţiile în acest caz fiind de săvârşirea de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, precizează sursele citate, potrivit cărora aceasta ar fi încercat să şantajeze martori din cauza privind drogurile în care e implicat fiul său.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te