VIDEO Dealerul și prietenul lui Vlad Pascu a furat ser fiziologic de la Spitalul Floreasca

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 14.09.2023 - 14:06

Tânărul despre care se spune că îl aproviziona cu droguri pe Vlad Pascu, tânărul care a accidentat mortal doi studenți, în stațiunea 2 Mai, după ce s-a urcat la volan sub influența stupefiantelor, a furat ser fiziologic de la Spitalul Floreasca. A crezut că găsește medicamente.

SHARE

Pe rețelele de socializare s-a rostogolit un film în care un tânăr comenta că a intrat în Spitalul Floreasca din Capitală pentru a căuta droguri. 

Era vorba despre un amic al lui Vlad pascu, șoferul de 19 ani care a accidentat mortal doi studenți în stațiunea 2 Mai, apoi a fugit de la locul faptei. 

Conform unor surse Newsweek, ar fi vorba despre Duma Tudor zis Maru, persoana foarte apropiată de Vlad Pascu, dintre ale cărui legături infracționale fac parte și persoane consumatoare de droguri și implicate în mod frecvent în activități infracționale ce țin de punerea în circulație a drogurilor de risc și mare risc. 

Acesta a postat pe un cont de socializare care îi aparține cum a intrat în Spitalul Floreasca unde sprea că găstește substanțe halocinogene. 

Angajații spitalului au anunțat poliția. 

VIDEO Dealerul și prietenul lui Vlad Pascu a furat ser fiziologic de la Spitalul Floreasca

”În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere. 

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă ( depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă.

Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol. 

Citește și: Vlad Pascu și prietenii lui, aduși la DIICOT. ”Îmi pare foarte rău pentru tot ce s-a întâmplat”

În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, a transmis Poliția Capitalei.

Pe de altă parte, medicul Bogdan Oprița,  coordonatorul UPU Smurd București și purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca, a spus că acesta a mai încercat să intre și în farmacia spitalului. 

”În cursul dimineții de astăzi, când lucrătorii de la serviciul administrativ au sosit, au constatat că zona administrativa a spitalului a fost vandalizata, în sensul că fuseseră forțate niste uși, pe pereți era inscrpitionat cu un fel de grafitti.

Au fost sesizate organele abilitate.

În paralel, conducerea spitalului a dispus să fie notificată firma de pază.

Cercetările s-au extins pentru că a apărut și acest film pe mediile de socializare. Se pare că e vorba de aceeași persoană care a intrat și în farmacia spitalului, a încercat să forțeze niște uși, dar din fericire nu a putut să intre în depozitele de medicamente.

Citește și: Părinții lui Vlad Pascu, audiați la DIICOT. Au vrut să influențeze martorii? Au 300 de proprietăți

A intrat doar în depozitul de seruri, de unde se pare că a sustras un număr de soluții perfuzabile", a declarat șeful UPU de la Floreasca, medicul Bogdan Oprița conform Digi 24.

Familia și prietenii lui Vlad Pascu, audiați de DIICOT

Mama și prietenii lui Vlad Pascu au fost audiați de poliție și DIICOT, în urma accidentului de la 2 Mai. Mama acestuia, Miruna Pascu ar fi încercat să îi șantajeze pe martori. 

Vlad Pascu, adus și el la Sediul Central al DIICOT a spus că îi pare rău de ceea ce a făcut dar nu mai poate da timpul înapoi. 

Citește și: EXCLUSIV Imperiul imobiliar al familiei lui Vlad Pascu. Conexiuni cu Dragoș Săvulescu și Adrian Bold

11 percheziții au avut loc joi dimineață în București într-o acțiune ce privește traficul și consumul de droguri. Prietenii lui Pascu sunt vizați de anchetă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te