Țara din Europa care ne ademenește medicii. Salariu de 8.000 €/lunar pentru specialități esențiale

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.11.2023 - 13:49
Medicii români, căutați în Belgia Foto: Frepik.com - rol ilustrativ

O țară din Europa caută să angajeze medici pentru specialități esențiale. Salariile sunt și de patru ori mai mari decât în România. Sunt căutați medici, atât pentru spitale de stat, cât și pentru clinici private.

SHARE

Medicii români pot obține salarii de peste 8.000 de euro/lunar într-o țară a Uniunii Europene. Trebuie să știe limba franceză, să fie dispuși să se mute acolo și să nu fi avut sancțiuni profesionale sau penale grave. 

Astfel, cei care au specializările în domeniile medicale solicitate de această țară, pot să aplice pe platforma care se ocupă de recrutări. 

Țara din Europa care ne ademenește medicii. Salariu de 8.000 €/lunar pentru specialități esențiale

Posturile de medici sunt pentru spitale din Belgia. Iar companiile, care recrutează în numele unităților medicale respective, au postat anunțuri pe o platformă dedicată locurilor de muncă în străinătate

Salariile încep de la 4.500 €/lunar și ajunh la peste 8.000€/lunar în funcție de specialitate și vechime.

Astfel, se caută următorii specialiști:

- Hematolog la un spital universitar renumit din Bruxelles: -Salariu fix + ture = aproximativ 4 500€.

Cei care aplică pentru acest job trebuie să fie cetățeni ai Uniunii Europene (sau cetățeni ai unei țări cu care Belgia are un acord de schimb pentru lucrători). Este necesară o diplomă de medicină în hematologie generală la o universitate din Uniunea Europeană (din păcate nu putem lua în considerare cererile de la stagiari medicali).

”Candidatul trebuie să știe limba franceză la un nivel care să permită cel puțin o bună comunicare cu pacienții (nivel B2). Nu va fi necesară nicio diplomă de limbă, dar va avea loc un interviu obligatoriu. Să nu fi fost supus unor sancțiuni penale sau profesionale grave. Să fie motivat să vină și să se stabilească definitiv în Belgia și să-și exercite profesia cu conștiință profesională, respectând Codul Etic al Ordinului Medicilor”.

Citește și: Țara unde românii pot câștiga 6.000 € lunar și mai multe bonusuri. Ce meserie trebuie să știe

 - Nefrolog la un spital universitar renumit din Bruxelles: - salariu lunar de +/- 5.000 € net - se caută speciliști din țările UE sau țări cu care Belgia are un acord de schimb de lucrători. 

Se cere diplomă în medicină cu specializare în nefrologie generală de la o universitate din Uniunea Europeană

- Urolog la o clinică privată din Bruxelles: - Abilitățile de robotică sunt un plus pentru că va lucra cu un robot Da Vinci. Se oferă salariu lunar de +/- 5 000 € net. 

Este necesară diplomă în medicină generală și o specializare în pediatrie la o universitate din Uniunea Europeană.

-Pediatru pentru un grup privat din Bruxelles: - Abilitățile pentru nou-născuți sunt un mare plus. Se oferă salariu lunar de +/- 4.500 € net. 

Se cere o diplomă de medicină de specialitate în pediatrie la o universitate din Uniunea Europeană.

Medic pediatru Foto: Freepik.com - rol ilustrativ

-Gastroenterolog la o clinică din sudul Belgiei - se caută doi Hepato-Gastro-Enterologi. Se oferă salariu de peste 5.000 € net . 

Este necesară diplomă de medicină cu specializarea hepato-gastroenterologie generală de la o universitate din Uniunea Europeană.

Citește și: Locuri de muncă în străinătate. Pleci în Tenerife și faci poze. Ai 1.000 € lunar și hotel gratuit

Diabetolog-endocrinolog în regiunea Charleroi din Belgia. Se oferă salariu de 6.000 € /lunar net.

- Oncolog la o clinică privată renumită din Bruxelles. Se oferă salariu de peste 8 000 €/lunar net. 

- Ginecolog pentru un spital din Belgia. Se oferă salariu de aproximativ 6.000 € /lunar net.

- Neurolog pentru un grup de clinici private din sudul Belgiei, lângă Luxemburg. Se oferă salariu de peste 7.000 €/ lunar net. Este necesară diplomă în neurologie la o universitate din Uniunea Europeană (din păcate nu se iau în considerare aplicațiile de la stagiari medicali).

Citește și: De ce aleg românii să muncească în Spania în construcții? Salariu minim, de 3 ori mai mare ca acasă

- Psihiatru pentru o mare clinică privată din centrul Bruxelles-ului- se caută specialist în Medicina Fizică și Reabilitare care are cunoștinte în electromiografie. Se oferă salariu de peste 9.000€ net. Se cere diplomă de medicină specializată în medicină fizică și reabilitare de la o universitate din Uniunea Europeană (nu se poate lua în considerare cererile de la stagiari medicali).

- Medic specializat în anatomie patologică pentru un grup de clinici private din sudul Belgiei. Se oferă salariu lunar de  6.000€ net. Este necesară o diplomă de medicină generală și de specialitate în patologie anatomică dobândită într-o universitate a Uniunii Europene.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te