COVID a făcut ravagii printre lăutari și maneliști. Cum se simte Viorica de la Clejani

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 20.09.2021 - 17:21
Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga, trei lăutari răpuși de COVID-19

Lăutarii Gabi Luncă, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și cântărețul de manele Petrică Cercel sunt câteva dintre numele importante din domeniul muzicii care au fost răpuse de COVID-19. Virusul continuă să lovească: Viorica de la Clejani a fost internată în spital.

SHARE

Viorica de la Clejani a anunțat că a fost internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, după ce a fost confirmată pozitiv pentru COVID-19. Cântăreața nu este vaccinată împotriva coronavirusului. 

Starea cântăreței este bună, după trei zile de la internare, dar a trecut prin mari emoții când a aflat că s-a infectat. 

„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Am internat-o la Matei Balș de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și in asistente, ca vor avea grijă de soția mea”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru redacția Playtech-Impact.

Viorica de la Clejani a transmis, la rândul său, un mesaj pentru fanii ei, prin care îi îndeamnă să creadă în pericolul COVID-19 și să aibă încredere în medici. Iar soțul ei îi îndeamnă pe români să se vaccineze

„Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe  care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist.

Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!", a scris artista pe Facebook.

Internați în spital

Viorica de la Clejani a avut noroc și are o stare bună după ce s-a infectat cu COVID-19. Dar pandemia de coronavirus a decimat lăutarii și cântăreții de manele din România. 

Trei voci simbol au decedat din cauza Sars-COV 2 în ultimul an: Gabi Luncă, Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu. Săptămâna trecută, a murit tot infectat cu coronavirus manelistul Petrică Cercel.

Cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă a încetat din viaţă în aprilie 2021, ea fiind internată de două săptămâni în spital cu COVID-19.

Citește și: Cunoscuta cântăreață de muzică lăutărească Gabi Luncă a murit. Era internată în spital cu COVID

Decesul artistei în vârstă de 83 de ani a survenit  la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, unde era internată, la numai o zi după cel al altui cunoscut cântăreţ de muzică lăutărească, Nelu Ploieşteanu, care de asemenea a fost infectat cu COVID-19.

Nelu Ploieşteanu, în vârstă de 70 de ani, era internat de două săptămâni la Spitalul Floreasca din Bucureşti, fiind diagnosticat cu Covid-19. 

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit de COVID. Era internat în spital de două săptămâni

Catanga s-a tratat cu ivermectină?

Cornelia Catanga avea probleme cu inima, mai făcuse un infarct în 2019, iar infectarea cu COVID-19 i-a fost fatală. A murit la vârsta de 63 de ani, pe 26 martie. Nu credea în COVID-19 și s-a tratat cu ivermectină, potrivit Antena 3.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa...Este cumplit ce s-a întâmplat", a declarat Mara Bănică, o apropiată a familiei.

Ulterior, soțul Corneliei Catanga a negat informația.

 

Petrică Cercel a refuzat internarea și s-a tratat acasă

Cântărețul de manele Petrică Cercel a încetat din viață joi, 16 septembrie, după amiaza, iar în fața spitalului s-au strâns imediat familia, mai mulți prieteni și colegi.

Citește și: Manelistul Petrică Cercel a murit de COVID. Inițial, a refuzat internarea, s-a tratat acasă

Duminica trecută, Ionuț Cercel a anunțat că tatăl său, Petrică Cercel este intubat la un spital din Capitală, după ce a fost confirmat pozitiv la SARS-CoV-2. Starea de sănătate a celebrului manelist era extrem de gravă și iată că, din nefericire, Petrică Cercel a fost victima noului coronavirus.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te