George Simion se inspiră de la V. Voiculescu: Aveți poze cu AUR sau cu mine?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.01.2021 - 23:37
Simion le-a cerut fanilor săi să posteze imagini cu el. Ultimul politician care a făcut acest lucru a fost Vlad Voiculescu. Sursa imagine: Facebook

Șeful AUR, George Simion, a publicat mai multe imagini cu activistul de mediu Daniel Bodnar, grav rănit într-un accident de mașină, și i-a îndemnat pe fanii săi să pună în comentarii fotografiile pe care le au împreună.

SHARE

Politicianul care a făcut cel mai recent acest lucru este Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății. De ziua lui, în 6 septembrie 2020, i-a îndemnat pe oameni „daca ne-am intalnit deja, posteaza o fotografie cu noi doi sau o amintire care ar putea da incredere celor care nu ma cunosc”. Atunci, Vlad Voiculescu le scria oamenilor să publice imagini cu el ca să ajungă la cât mai mulți oameni, în contextul alegerilor locale de la finele lunii septembrie. 

George Simion, co-președintele AUR, a postat marți seară un mesaj pe Facebook în care le-a scris fanilor săi: „Am poză cu voi? Situația de azi cu Daniel Bodnar și poza regăsită cu el din septembrie m-a făcut să realizez ce fragilă e viața. Aveți poze cu AUR sau cu mine? Puneți-le în comentarii”. 

Citește și: George Simion, șeful AUR, în contradicție cu Șoșoacă: se va vaccina

Șeful AUR a primit peste o mie de comentarii și sute de fotografii, în care oamenii îi scriu că este „salvatorul țării”. 

Una din susținătoarele lui Simion l-a certat, însă, scriindu-i: „Care este legătura între imaginea ta și starea lui Bodnar ? Ce faci ????? Ai căzut in butoiul cu nostalgie sau te trezești și mergi sa susții familia acestui brav om ? Poze avem toți cu tine , nu te îngrijora ești fotogenic , acum treci la treabă că arde țara!”.

Un altul i-a dat dreptate, acuzându-l pe Simion că-și face „publicitate la partid”: „Isi face publicitate la partid, catarandu se pe saracul daniel. Nu s a dus la spital sa il sprijine, nu se duce sa continue actiunile de hotie a lemnului. Vrea poze cu fanii...”. Cei doi au fost apostrofați de ceilalți fani, care le-au spus că nu sunt adevărați susținători ai AUR și că doar caută gâlceavă. 

Citește și: Ce elemente fasciste a preluat AUR de la Mișcarea Legionară. Analiza istoricului Roland Clark 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.