Cine e medicul Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria București? Are afaceri de 1.5000.000 lei/an

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.03.2024 - 20:01
Cine e și în ce a investit 1.000.000€ medicul Cîrstoiu, posibil candidat PSD-PNL la București? - Foto: Colaj

În ce a investit 1.000.000 euro medicul Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria București? Răspunsul apare într-un document oficial. Este vorba de o clinică pe care doctorul Cîrstoiu o gestionează cu soția ca pe o afacere de familie.

SHARE

Medicul Florin Cîrstoiu este nominalizat din partea PSD-PNL, pentru funcția de candidat la Primăria București, chiar dacă anunţul oficial privind desemnarea întârzie.

„Din sondajele care au fost rezultă că doctorul Cîrstoiu are un anumit grad de notorietate și sunt convins că toată lumea a auzit de Spitalul Universitar și de managementul de la Spitalul Universitar”, a declarat ieri Nicolae Ciucă, președintele PNL.

Citește și: SURSE PSD și PNL vor avea candidați comuni la primăriile de sector din București

În ce a investit 1.000.000 euro medicul Florin Cîrstoiu, posibil candidat PSD-PNL la București?

UPDATE 3: Sunt aşteptate şedinţe, atât la filiala PNL Bucureşti, cât şi la cea a PSD, în urma deciziei Coaliţiei, de ieri. Sunt surse care afirmă că Firea şi Burduja vor conduce campania electorală a lui Cârstoiu, în numele PSD-PNL, la Bucureşti.

UPDATE 2: Liberalii s-au alăturat grupului format din conducerea PSD şi Cătălin Cârstoiu, la Palatul Victoria, pentru continuarea negocierilor. Pentru validarea candidaturilor, este nevoie ca aceste propuneri să primească votul organizaţiilor PSD şi PNL din Capitală şi a forurilor de conducere PSD şi PNL.

UPDATE 1: Discuţiile de azi au demonstrat că au rămas doar formalităţile pentru desemnare a doctorului Cătălin Cârstoiu. Iniţial, conducerile celor două partide au avut discuţii cu organizaţiile de Bucureşti. Marcel Ciolacu a liniştit ambiţiile Gabrielei Firea şi la fel a procedat Nicolae Ciucă cu cele ale lui Sebastian Burduja.

Medicul are un CV  solid pe care îl găsiți AICI

A terminat Universitatea de Medicinã şi Farmacie „Dr.Carol Davila” Bucureşti, Facultatea de Medicină Generală, București. Este doctor în medicină. A fost membru în Sneatul Universității, dar și prortector. De asemenea, este profesor universitar la Catedra de Ortopedie-Traumatologie SUUB, București (România).

Este managerul Spitalului de Urgența din București. Cîrstoiu este o persoană stabilă din punct de vedere finaciar. Familia sa are afaceri în domeniul medical. Cîrstoiu a luat, anul trecut, dividende de la Anemona Clinical Services de 394.000 de lei.

Soția sa a luat dividende de la Anemona Med de 500.000 de lei și de la Praxis Medical de 600.000 de lei. Medicul Cîrstoiu a împrumutat clinica Anemona Clinical SErvices cu 4,3 milioane de lei și a mai acordat două împrumuturi de 430.000 de lei.

Se decide azi?

PSD și PNL a decis încă de aseară că îl va motoriza pe Cârstoiu, pentru a candida din partea acestei coaliţii, la un mandat de primar general al Bucureștiului. Existau aseară, teoretic, două variante: prima - cele două partide să meargă separat, cu candidatul PSD Gabriela Firea şi candidatul PNL Sebastian Burduja.

Anunțul a fost făcut de către Marcel Ciolacu.

Citește și: Cine ar candida la primăria Capitalei din partea Alianței PNL-PSD? De ce Firea e varianta de rezervă

„Dacă avem o abordare comună, vom avea un alt candidat (în locul Gabrielei Firea n.red.), care să fie compatibil cu cele două electorate. Dar atât PNL, cât și PSd nu îl vor susține pe Cristian Popescu Piedone”, a adăugat Ciolacu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te