Șoșoacă cu sos în cazanul lui Simion

DE Mihai Duță | Actualizat: 10.06.2022 - 09:35

După ce Diana Șoșoacă a făcut un SOS, geamănul ei politic, George Simion încearcă s-o pună de-o ciorbă. A găsit niște buruieni, mai trebuie doar să le pună în aceeași oală. Doar preacurvie să nu fie sau măcar să nu se afle.

SHARE

George Simion, care parcă-i varianta cu păr a lui Codrin Ștefănescu când era mai slab, zice că a găsit vreo 50 de formațiuni suveraniste și patrioate cu care vrea să facă o alianță. Ar fi și asta o treabă, poate le-ar ieși mai ieftin pastilele dacă le iau en-gros.

Citește și: Lider de filială AUR demisionar: „George Simion a organizat petreceri cu acte de preacurvie”

Aș fi tare curios să știu care-s alea 50 de formațiuni, dar cred că lista a venit în limba rusă și nici Simion n-a reușit s-o traducă cu Google translate pentru că încă-i tremura mâna de care l-a mușcat ultimul șef de filială care-a evadat de la el din partid.

Citește și: De ce a mers George Simion, președintele AUR, la spitalul de psihiatrie

Dar cam putem bănui cu cine-ar încălzi ciorba Simion.

Suveranist e și fostul deținut politic, marele patriot național, Liviu Dragnea, dar nu cred că partidul lui are 50 de membri.  

Ar mai fi și ăla mic cu capul mare care și-a tras PNȚCD-ul pe cont propriu și tot amușinează pe la porți străine.

Citește și: PNȚCD, partidul Seniorului Corneliu Coposu, prins la înghesuială între Dragnea și AUR

Desigur, sosul doamnei Șoșoacă nu poate fi trecut cu vederea, mai ales că ar putea lua naștere un duet infernal de răgnete, coate și șpițuri de l-ar pune pe fugă și pe șmecherașul ăla cu perversa de pe Târgu Ocna.

În cazul ăsta singurele diferende de program politic ar fi dacă să-și muște adversarii și să-i înjure sau să-i lovească cu cotul în timp ce-i înjură.  

Doar precurvie să nu fie sau să fie, dar numai cât e nevoie să fii patriot. Știu ei foarte bine. A explicat Claudiu Târziu că și dacă ar fi fost cât de puțină precurvie, ea trebuia să rămână în partid, nu să știe chiar toată lumea.

Asta mai era, să aflăm că preacurvia e de AUR.

Însă până să se întâmple toate grozăviile astea trebuie să aveți grijă când ieșiți din casă. De când n-a reușit Simion să intre pe post, mi-e să nu vrea s-o ia din casă în casă ca să-și dea singur drept la replică și să ne verifice la patriotism.

Când ia privirea aia de maidanez care-a văzut hingherii, mereu mă gândesc dacă o fi vaccinat antirabic.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te