Între două palme și-o stropeală cu cerneală cine-i cel mai patriot din țară?

DE Mihai Duță | Actualizat: 30.01.2022 - 20:46

Viața în galerie te-ajută, fără doar și poate, să prinzi un pic de șmecherie. Cum ar fi să-i dai golănește o scatoalcă unuia care nu ți-a întins mâna, iar a doua zi să pui pe cineva să-ți dea pe față cu cerneală. Teatru ieftin pentru fraieri, de-au încremenit și marile partide.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Cu o zi înainte de episodul cu cerneala, patriotul agitat, trimitea șmecherește o palmă spre ceafa unui tânăr care n-a vrut să dea mâna cu el. Tot atunci, cameramanul oficial, da are și un cameraman care-i imortalizează istoricele descinderi, altoia o domnișoară peste fes, probabil pentru că i se băgase în cadru. 

Citește și: VIDEO George Simion și cameramanul său au pălmuit doi botoșăneni. Motivul: n-au dat mâna cu liderul

Lucrurile astea prind la oameni de-ai noștri din popor, români adevărați, din cei care-s convinși că bătaia e ruptă din rai, că pe vremea lui Ceaușescu o duceam cu toții mai bine și că ar trebui să ne aliem cu Putin. Cunoașteți genul, nu? Patrioți care spun că nu-i bine să avem baze NATO în țară, dar ar fi minunat să fim slugile rușilor. 

Citește și: Deputatul Ciubuc (AUR) vrea explozibili puși pe podurile de la granița de est și tranșee de 4 metri

Interesant la patriotismul aurit al lui George Simion este că nu l-am auzit să critice pe nimeni de la UDMR. Ar fi și complicat să zică Simion ceva rău de ei după ce-a spus că el se vede un Viktor Orban al României. Iar lideri actuai ai UDMR sunt trup și suflet cu Viktor Orban.

Desigur, George Simion e împotriva străinilor care fac afaceri în România, dar nu l-am auzit să spună ceva despre investițiile maghiare în bazele sportive din Ținutul Secuiesc, investiții susținute vocal de ministrul român al Sportului, Eduard Novak. 

Păi ne vindem sau nu țara, domnule Simion? 

De fapt, UDMR pare singurul partid la putere pe care AUR nu-l deranjează cu nimic, și, ca atare, face ce vrea.

În schimb, două partide mari, PSD și PNL, sunt de-a dreptul înspăimântate de tumbele patriotului din galerie. Ba-i fac și declarații de dragoste, vezi episodul Emil Boc.

Așa că nu m-ar mira deloc să vedem, la un moment dat, o alianță din care să facă parte UDMR și AUR.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te