Prinţul Harry nu se mai înţelege cu Meghan Markle. Ar rămâne căsătorit acum, pentru binele copiilor

DE Florin Budescu | Actualizat: 31.05.2023 - 15:28
Prinţul Harry - Foto: Profimedia Images

Prinţul Harry nu se mai înţelege cu Meghan Markle şi stă căsătorit pentru binele copiilor. Pe măsură ce apar zvonuri că acesta ar fi consultat avocații, pentru divorț, cu câteva luni în urmă, fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a pus gaz pe foc.

SHARE

Burrell, confidentul regretatei prințese timp de multă vreme, a dezvăluit că ducele de Sussex rămâne în căsnicia sa, de dragul celor doi copii.

Prinţul Harry rămâne căsătorit de dragul copiilor

„Sunt singura persoană din Marea Britanie care se gândește: „S-a trezit în sfârșit Harry cu adevărat? 

A văzut în sfârșit adevărul despre ceea ce face soția lui și că a fost spălat pe creier și hipnotizat de frumusețea ei sau așa ceva? Pentru că știm cu toții asta, dar el nu pare să vadă”, a spus Burrell, conform Independent Online.

Ducele și ducesa de Sussex s-au căsătorit în anul 2018 și s-au mutat în SUA, pentru a scăpa de presiunea presei britanice.

Citeşte şi: Editorul Daily Mirror îi cere scuze Prinţului Harry, pentru colectarea ilegală de informații

După lansarea cărții de memorii „Spare”, publicul britanic a citit despre dezvăluirile lui Harry și despre relația sa tensionată, cu tatăl și cu fratele lui.

Burrell spune că oamenii îl vor primi înapoi pe Harry, cu brațele deschise, odată ce se va întoarce în Marea Britanie, de preferință fără Meghan.

„Există un element din Harry pe care toți îl iubim; pur și simplu, nu înțelegem de ce face ceea ce face în acest moment”, a adăugat Burrell.

Citeşte şi: Prințul Harry, între încoronarea tatălui și aniversarea fiului. Decizia grea pe care a luat-o

Presa britanică de profil a dezvăluit anterior că Prințul William și Prințul Harry l-au cunoscut în secret pe Paul Burrell, înainte de nunta lui Harry.

Cei trei s-au întâlnit la Palatul Kensington, în anul 2017, după ce Harry și-a anunțat logodna cu Meghan Markle.

S-a spus că Burrell a participat singur, la întâlnirea cu William și Harry, pentru a oferi celor doi „o imagine mai limpede” despre elementele vieții defunctei lor mame, Prinţesa Diana.

Întâlnire discretă

O sursă regală a declarat pentru „The Sun on Sunday”: „A fost o întâlnire foarte discretă, dar frații au vrut să vorbească cu cineva care a fost aproape de mama lor”.

Pe teritoriul Statelor Unite, lucrurile nu par a fi atât de atractive pentru cuplul regal. Harry și Meghan și-au sărbătorit a cincea aniversare a nunții, în urmă cu câteva săptămâni, fără nici o postare pe rețelele sociale.

Acest lucru s-a petrecut după ce Harry a fost forțat să nege că avea o cameră de hotel de lux, pe care se presupune că o folosește pentru a sta singur, lângă conacul său din California.

A chemat avocaţii

Autoarea britanico-jamaicană Colin Campbell a afirmat de asemenea că Harry a chemat avocații, cu luni în urmă, după ce el și Meghan ar fi avut probleme în căsnicia lor.

„Se presupune că au fost probleme în căsătorie, de ceva timp. Adică, am auzit din cinci surse absolut de încredere că Harry a chemat avocații, în urmă cu câteva luni”, a spus ea.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te