Celine Dion a „terorizat” localnicii cu muzica ei. Oamenii se plâng că nu pot dormi noaptea

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 27.10.2023 - 16:47
Celine Dion și-a „terorizat” vecinii din cauza bolii. Oamenii se plâng că nu pot dormi noaptea - Foto: Profimedia / imagine cu caracter ilustrativ

Celine Dion a „terorizat” localnicii din Noua Zeelandă. Oamenii se plâng că nu pot dormi noaptea din cauza muzicii artistei. Chiar dacă oamenii sunt triști pentru starea de sănătate a artistei, se pare că unele lucruri sunt duse la extrem.

SHARE

Celine Dion a „terorizat” localnicii din Noua Zeelandă. Muzica artistei răsună, oamenii plângându-se că nu pot dormi noaptea. Iată despre ce este vorba.

Citește și: Celine Dion, de nerecunoscut. Are Sindromul Persoanei Rigide. „Devii statuie în propriul corp”

Celine Dion a „terorizat” localnicii din Noua Zeelandă 

Locuitorii unui oraş din Noua Zeelandă spun că s-au săturat să mai audă muzica la maxim dată în difuzoare, după ce mai multi șoferi s-au alăturat unei manifestaţii bizare. Mai multe genuri muzicale răsună tare până la două dimineața.

În mod surprinzător, cel mai des se aud piesele lui Céline Dion, iar locuitorii spun că s-au săturat să o mai audă pe artistă. Pasionaţii de muzică își dotează mașinile, bicicletele, dar şi trotinetele cu zeci de difuzoare industriale, megafoane și sirene, apoi se întrec pentru a obține cele mai puternice și mai clare sunete, deşi echipamentele sunt folosite în mod obișnuit pentru alarme de urgență. 

Celine Dion și-a anulat turneul din cauza bolii

Vestea că Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală gravă i-a șocat pe fanii acesteia. Claudette Dion a mai spus, cu un alt prilej, că artista s-a izolat în casa ei din Las Vegas, unde doar copiii ei îi mai aduc alinare. 

În mai, Dion, în vârstă de 55 de ani, a anulat concertele rămase din turneul ei mondial, la doar câteva luni după ce a informat fanii că a dezvoltat această afecțiune neurologică rară și incurabilă.

Sora lui Dion, Claudette a dezvăluit că sora lor, Linda, s-a mutat să locuiască cu Dion în casa ei.

„Dion ascultă pe cât posibil cei mai buni cercetători din domeniul acestei boli rare”, a declarat Claudette.

„Sincer cred că ea are nevoie în mare parte să se odihnească.”

Citește și: Nicolas Cage, devastat după moartea fostei soții, Lisa Marie Presley. „Lumina toată casa”

Vorbind despre decizia lui Dion de a renunța la spectacole, sora ei a continuat: „La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți.”

Ea a adăugat că Dion nu a reușit să „găsească niciun medicament care să funcționeze”, dar că „are speranță” ceea ce este foarte „important”.

Sindromul persoanei rigide este o tulburare progresivă care afectează creierul și măduva spinării, conform Institutului Național de Tulburări Neurologice și AVC. Simptomele includ rigiditate musculară sau spasme, care pot afecta o zonă sau întregul corp, mărirea mușchilor și dificultăți de mers sau de mișcare. Nu există leac.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te