Ce conține, de fapt, supa de sturion, pe care românii dau 50 de lei porția și cum sunt înșelați - sunt întrebări la care specialiștii au răspuns: e o înșelăciune. Peștii din farfurie nu sunt, de fapt, sturioni, ci bibani și pisică de mare.
O ciorbă românească e în topul celor mai bune supe din lume. A fost inventată la insistențele unui soț.
Ciorba rădăuțeană, inventată de o bucătăreasă din Rădăuți acum 41 de ani, a ajuns în topul celor mai bune supe din lume, alături de celebrul ramen japonez și supa poloneză zurek.
Jurnaliștii britanici au fost fascinați de micii, loboda și urzicile pe care le-au găsit în Piața Obor. Ei spun că în Marea Britanie exită o criză a verdețurilor și că prețurile din România sunt fără egal.
Activişti ecologişti din mişcarea Just Stop Oil au stropit cu supă de roșii la cutie tabloul ''Sunflowers'', de Van Gogh, expus la National Gallery din Londra.