Toamna se pune varza murată la borcan. Rețeta tradițională și sfaturi ca să iasă acră și gustoasă. Varza murată este un tip de varză fermentată cu beneficii importante pentru sănătate.
Toamna se pune varza murată la borcan. Rețeta tradițională și sfaturi ca să iasă acră și gustoasă. Varza murată este un tip de varză fermentată cu beneficii importante pentru sănătate.
Murăturile de toamnă nu sunt doar o tradiție, ci și o probă a priceperii gospodinelor. Pentru ca gogonelele să nu se înmoaie până la primăvară, există câteva trucuri simple, dar esențiale, transmise din generație în generație.
Dulcele slab în zahăr care bate înghețata vara. Îl faci acasă cu doar trei ingrediente. Iată cum te răcorește dar și ce beneficii are pentru organismul tău. Nu te așteptai la asta!
Cele mai vechi rețete de mâncare din lume au 4000 de ani și conțin indicații pentru ciorbe și tocănițe. Aceasta este concluzia cercetătorilor după ce au examinat mai îndeaproape tăblițele babiloniene descoperite acum mai bine de un secol pe teritoriul actualului Irak.
De astăzi a început Postul Paștelui, cunoscut și ca Postul Mare. Astfel, creștinii care își doresc să-l țină renunță complet la alimentele de origine animală și mănâncă doar de post. Fasolea este unul din cele mai consumate alimente în post. Iată cum să-l pregătești.
Postul Paștelui ne poate pune la încercare atunci când vine vorba de mâncare. Fiind puține opțiuni, tindem să mâncăm mult, iar asta se poate vedea la kilograme. Iată cum prepari fasolea prăjită slab calorică cu câteva ingrediente.
Medicii de familie vor putea trimite de la distanță rețetele fără a mai fi tipărite pentru pacienți. Este un prim pas către digitalizare.
Cum se prepara șvarțul, băutura preferată de IL Caragiale? Era una dintre cele mai apreciate licori din România „veche”, cea interbelică, dar și înainte de Primul Război Mondial, începând chiar din ultimele decenii ale secolului al XIX-lea. Astăzi a ajuns o mare necunoscută.