Leguma verde pe care trebuie să o mănânci zilnic după 40 de ani. Susține ficatul și întinerește. După 40 de ani, organismul începe să funcționeze diferit: metabolismul încetinește, echilibrul hormonal se modifică, iar riscul de boli cronice crește.
Fructul mic care reduce riscul de demență, reduce stresul, reglează somnul și taie pofta de dulce.Mic, colorat, plin de antioxidanți și face minuni pentru memorie, somn și starea de spirit. Află cum poate acest fruct să-ți protejeze creierul și să prevină îmbătrânirea mentală.
Ce să NU mai mănânci seara după 40 de ani. Îți afectează somnul și îți dă metabolismul peste cap. După vârsta de 40 de ani, metabolismul încetinește, nivelurile hormonale se modifică și riscurile legate de glicemie, colesterol sau tensiune arterială cresc considerabil.
”Supa arde-grăsimi”: 5 ingrediente, gata în 30 minute. Elimină rapid toxinele și kilogramele în plus. Această rețetă a devenit renumită pentru felul în care accelerează metabolismul, curăță organismul și susține slăbirea într-un mod blând, dar eficient.
Alimentul banal ce repară digestia, scade inflamațiile și prelungește viața. Sănătate la 8 lei punga. Este sățios, fără gluten, reduce inflamațiile, reglează glicemia și curăță colonul. Întărește oasele, susține inima și ajută la slăbit. Poate fi inclus în nenumărate rețete.