Vegetarieni vs carnivori: cine mănâncă mai multe produse ultraprocesate? Deși primii sunt convinși că ei sunt cei care consumă o hrană mai sănătoasă, experții trag un semnal de alarmă: și unii și alții sunt pândiți de același pericol.
Vrei să te lași de fumat? 5 alimente care, consumate frecvent, te ajută să scapi de pofta de țigară. Nu uita, totuși, că procesul de renunțare la fumat este unul complex și poate necesita și alte strategii, cum ar fi consilierea sau terapia de substituție nicotinică.
Motivul pentru care să NU bei cafea după ce mănânci. Îți afectează sănătatea. Când să o consumi?
ADEVĂRAT SAU FALS: Sunt sau nu ouăle rele pentru sănătatea ta? E cazul să renunțăm definitiv la ouă? Ouăle au fost mult timp subiectul unor dezbateri aprinse când vine vorba de sănătatea inimii. Colesterolul din ouă: pericol sau mit?
De ce salata nu e ca grătarul? Câte proteine au carnea și legumele? Care sunt mai sănătoase. Nevoile biologice ale plantelor și animalelor influențează conținutul de proteine al celulelor lor, dar acest aspect este mult mai complex.