Cip, ministrul cercetării care oferă experiențe memorabile, ține la glume și nu te domină

DE Petre Bădică | Actualizat: 23.12.2020 - 17:50
Ciprian Teleman (dreapta) / FB

Ciprian Teleman este propunerea PLUS pentru ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Oamenii care au lucrat cu el îi aduc laude pe o pagină de prezentare.

SHARE

Teleman a urmat Columbia Business School. Detalii AICI.

„Cariera lui Ciprian Teleman a luat nastere in domeniul academic, in calitate de cercetator. Timp de aproape 8 ani, cariera sa a avansat de la asistent de cercetare la cercetator stiintific senior. A condus programe de cercetare bazate pe modelarea proceselor fizico-matematice folosind informatie si metode analitice”, aflăm din propria prezentare. A fost cercetător în geologie.

Detalii AICI.

Cercetătorul Lucian Ancu susține că „Teleman trebuie sa clarifice ce înseamnă cercetător senior fără nici un articol indexat. De fapt, din câte am văzut a fost maxim CS3 când gradația asta se acorda fără a fi necesar un doctorat.”

Apoi se întreabă retoric: „considerati ca ministrul cercetarii (inovarii si digitalizarii) ar trebui sa aiba diploma de doctorat sau nu ?”. Teleman nu are acest titlu.

Ciprian Teleman a abandonat cercetarea și a început să ofere consultanță în business.

Printre ariile în care lucrează sunt: inteligență emoțională, managementul schimbării și cultură organizațională, potrivit unei alte prezentări.

O serie de persoane care au lucrat cu ministrul Cercetării îi fac un portret aproape mitic. Sau magic. Laudele le puteți citi AICI la rubrica „Impresiile celor cu care am lucrat”.

„Ciprian este o persoană fascinantă, care face ca fiecare întâlnire, fie că e un training, fie ca e o sesiune de coaching, să fie una excepţională”.

„Colaborarea cu Ciprian a fost o experiență memorabilă, dincolo de proiectele derulate împreună.”

„Ciprian nu are canoane. Îi ia pe toți așa cum sunt, mici sau mari”. 

„Discret, Ciprian nu te domină, te face să descoperi treptat ce poți învăța, ce poți afla nou de la el”. 

„Cip, așa cum se recomandă colegilor, este un tip mișto, care ține la o glumă, dar care știe să fie serios, în egală măsură.”

„Cel mai mult am apreciat faptul că Ciprian este natural, o calitate din ce în ce mai rară la traineri”. 

Anul trecut a încasat dividende în valoare de 270 mii de lei, iar soția de 770.000 lei.

A candidat pentru CJ Ilfov

„lfovul a devenit un loc aglomerat, în care se construiește haotic, o groapă de gunoi pentru Capitală și nu numai, un loc în care o parte a populației sărăcește, în timp ce din punct de vedere economic județul este peste media europeană,  un loc în care copiii nu pot primi o educație de calitate.
Din acest motiv am decis să sprijin inițiativa cetățenilor de aici de a se organiza politic și de a prelua administrarea locului în care trăim din mâna celor care ne-au convins că se pricep mai mult la vorbe decât la fapte”, scria Ciprian Teleman înainte să candideze și să piardă algerile pentru șefia CJ Ilfov.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te