Brigitte Pastramă a transformat Porsche Cayenne în „căruță”: a culcat bancheta, cară saci de ciment

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 06.10.2021 - 21:28
Brigitte Pastramă a transformat Porsche Cayenne în „căruță”. A culcat bacheta și cară saci de ciment. / Foto: cancan.ro

Brigitte Pastramă a decis să renoveze locul de joacă pentru copii pe care îl deține. Iar pentru a face economie, s-a îmbrăcat în trening, și-a chemat soțul să o ajute și și-a transformat Porsche-ul Cayenne în „căruță” pentru a cumpăra și căra materialele necesare.

SHARE

Chiar dacă afacerile ei nu au fost de fiecare dată rentabile, Brigitte Pastramă nu se dă bătută cu una, cu două și continuă să se zbată! Și-a încercat norocul în imobiliare, apoi cu o șaormerie, dar business-ul care, de-a lungul timpului, a funcționat „ceas”, fiind deschis de mai mulți ani, este cel cu un loc de joacă pentru copii. Acesta este, cel mai probabil, și motivul pentru care fosta doamnă Năstase a decis să investească și mai mult în afacere și să îi dea „o față nouă”, chiar dacă viitorul nu sună, încă, prea bine.

Citește și: Andreea Ibacka a născut. Cabral: „E a treia oară, dar tot leșinat, plin de muci și vălelei sunt”

Deoarece locul este adesea vizitat de vedete, pentru a sărbători diverse evenimente, Brigitte știe că trebuie să bage adânc mâna în buzunar pentru renovări. Zis și făcut! Alături de soțul ei, Florin Pastramă, bruneta și-a luat câteva ajutoare și au mers la cumpărături. Saci de ciment, plase, dar și alte materiale găsite în magazinele de bricolaj, au încăput în portbagajul bolidului Porsche Cayenne, deținut de Brigitte, relatează cancan.ro.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, declarat pericol public. Judecătorii îl trimit forțat la psihiatru

Pentru ziua cu pricina, Brigitte a lăsat deoparte ținutele de mii de euro și s-a îmbrăcat ca pentru șantier. Bruneta și-a tras rapid pe ea o pereche de pantaloni de trening negri, un tricou de aceeași culoare, a pus în picioare o pereche de încălțări comode și a fost gata de treabă.

Ce-i drept, de această dată, nu a fost atât de activă pe cât ne-a obișnuit și a preferat să dea indicații. Cel care a dus, la propriu, greul a fost Florin Pastramă. De nevoie sau de „frica” posibilelor reacții ale soției, Florin a pus osul la treabă și a cărat, fără să comenteze, sac după sac, notează cancan.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.