VIDEO Șoferi filmați când aruncau gunoiul pe marginea drumului. I-a costat foarte scump

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.05.2022 - 21:22
Șoferii filmați aruncând gunoiul pe marginea drumului au plătit scump acest gest Foto: Bihoreanul

Pe baza unor imagini surprinse de sistemele video mai mulți șoferi au fost amendați în cursul lunii trecute pentru că au aruncat gunoaie pe marginea drumurilor.

SHARE

Pe baza unor imagini surprinse de sistemele video, încă șase șoferi, din Bihor și din alte județe, au fost amendați în cursul lunii trecute, cu suma totală de 35.000 lei, pentru că au aruncat gunoaie pe marginea drumurilor.

Pe una dintre filmări a fost surprins un grup de adulți și copii care, pe raza comunei Suplacu de Barcău, descărcau gunoaie de diferite tipuri din semiremorca unei dube, aruncându-le în șanțul de scurgere a apei pluviale dintr-o parcare, în timp ce o fetiță cotrobăia în coșul de gunoi amplasat în parcare, conform Bihoreanul. 

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

Într-o altă filmare realizată în același loc, se vede un bărbat care a aruncat dintr-un Logan MCV înmatriculat în județul Sălaj doi saci cu gunoaie, iar într-o a treia șoferul unei autoutilitare frigorifice înmatriculate în Hunedoara care lăsa cutii de carton lângă coșul de gunoi din parcare.

Citește și: VIDEO Cum funcționează dronele americane Switchblade care identifică și elimină generali ruși

În fine, o a patra filmare pusă la dispoziție de CJ Bihor a surprins într-o altă parcare șoferii a două vehicule făcând același lucru: un bărbat arunca gunoaie din portbagajul unui VW Touareg ce tracta o platformă pe care era o utilitară înmatriculată în Sălaj, iar un altul arunca de zor, dintr-un camion, deșeuri rezultate probabil din demolări, având în vedere praful stârnit în urma operațiunii de „descărcare”.

CJ Bihor a precizat, printr-un comunicat, că astfel de acțiuni au un caracter permanent, dispozitivele de supraveghere video fiind amplasate aleatoriu în parcări de pe drumurile județene, fie la sesizarea autorităților locale, fie în urma observațiilor agenților de poliție din teren, pentru a descuraja ori sancționa persoanele care depozitează ilegal deșeuri.

În paralel cu drumurile județene, de săptămâna trecută sunt monitorizate și parcările de pe drumurile naționale din Bihor, fiind montate 9 camere de supraveghere în cinci parcări unde se aruncă cel mai frecvent deșeuri.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.