VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.05.2022 - 11:15

Interlopul Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, este acuzat că a încercat să elimine concurența din cartier prin amenințări online, dar și pentru că s-a implicat în recrutarea unor tinere pe care le-a exploatat sexual.

SHARE

În data de 05 mai 2022, polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, în Bucuresti și județele Ialomița și Călărași, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și: Vali Nebunu, după arestarea lui Mircea Nebunu în Italia, către Bebino: În trei secunde te scurtăm


În fapt, la finele anului 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj, având în vedere faptul că un bărbat, de 29 de ani, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a postat mai multe mesaje în spațiul on-line, prin care ar fi încercat, prin intimidare și provocarea unor agresiuni, îndepărtarea unor persoane, din cartier.

Citește și: Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu: D-ăștia bat la bax

Este vorba despre celebrul interlop, Marius Alecu, zis Bebino, aflat în conflict cu frații Mircea și Vali Nebunu, care sunt fugiți din țară, dar și cu alți interlopi din București.

Citește și: VIDEO Cum funcționează dronele americane Switchblade care identifică și elimină generali ruși

De-a lungul timpului, cele două grupări și-au transmis mai multe amenințări prin intermediul rețelelor sociale.

De asemenea, a rezultat presupunerea rezonabilă că acesta, împreună alte două persoane, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 23 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, în București, dar și în județele Sibiu, Hunedoara și Bihor, obținând astfel foloase materiale patrimoniale.
Cu sprijinul polițiștilor din aceste județe, au fost identificați și audiați zeci de clienți, rezultând faptul că serviciile sexuale erau oferite contra unor sume cuprinse intre 150 și 400 de lei.

Citește și: Un polițist sub acoperire a lucrat 6 luni ca șofer de TIR pentru a demasca șpăgarii de la frontieră

Totodată , pe parcursul anchetei, în luna februarie a acestui an, în județul Ialomița, în urma unor verificări, într-un autoturism a fost descoperită, ridicată și ulterior expertizată, o armă de foc, letală, precum și muniția aferentă, probatoriul administrat indicând că această ar aparține bărbatului de 29 de ani.

În vederea completării materialului probator, au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la audieri.
Față de 4 persoane, trei bărbați, de 29, 34 și 27 de ani și femeia de 23 de ani a fost dispusă măsura reținerii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Sprijinul de specialitate a fost acordat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Faptele lui Bebino

Bebino este unul dintre cei mai periculoși membri ai clanului Sportivilor. Anul trecut, abia a scăpat cu viață după o încăierare între două grupări de interlopi care a avut loc în zona Tei Toboc. 

O încăierare între membrii Clanului Spotivilor și o grupare rivală s-a lăsat cu înjunghierea lui Bebino după un atac condus de interlopul Cezar Petcu, zis Joe, în ianuarie 2020.

Bebino a fost la un pas de moarte pentru că suferise mai multe răni grave. El a rămas, de altfel, fără două degete care i-au fost amputate cu sabia. 

Bebino şi doi membri ai unui clan rival, Cezar Roberto Petcu, zis Joe şi Constantin Mohamed Ionescu, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor.

Bebino ar fi scos cuțitul și i-ar fi tăiat gâtul lui Florin Împușcatu, unul dintre adversari. Ulterior, a fost tăiat, la rândul său, pe tot corpul, pierzându-și inclusiv două degete. Tot atunci, Marian Romeo Mitică, zis Chioru, care îl însoțea pe Bebino, a reușit să scape cu fuga.

Apoi, Bebino ar fi dat procurorilor DIICOT mai multe detalii legate de modul în care funcționa gruparea de trafic de cocaină conduse de Marian Bejan și rolul pe care îl avea, la acel moment, comisarul șef Robert Badea, ofițer în cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate București. 

Bebino și alți doi interlopi au fost săltați din nou în luna august a acestui an după ce o persoană a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost amenințată și autoturismul i-a fost avariat, în încercarea de a o determina să ofere, în fața instanței, declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Bebino este acuzat că a încercat să influențeze, cu forța, un martor din dosarul de tentativă de omor în care este judecat. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te