VIDEO Șoșoacă n-a avut loc în parcare, a parcat ca un șofer „dac liber”, pe trecere. Nu are permis

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 05.04.2024 - 12:13
Șoșoacă n-a avut loc în parcare, a parcat ca un șofer „dac liber”, pe trecere. Nu are permis - Foto: Facebook/Ai parcat ca un bou București

Senatoarea Diana Șoșoacă se ghidează, se pare, după propriile reguli de circulație și conduită civilizată în trafic. N-a avut loc în parcare, a parcat ca un șofer „dac liber”, pe trecerea de pietoni, în zona Parcului Regina Maria din București. Nu are permis, circula cu dovadă.

SHARE

Diana Șoșoacă, un personaj 
inexistent în spațiul public și politic autohton până în 2020, care și-a clădit întreaga carieră politică pe scandaluri, pe teme fals naționaliste în care adesea promovează discursuri ale urii și pe reacții așa-zis „justițiare”, a fost surprinsă conducând după propriile reguli de circulație și conduită civilizată în trafic în zona Parcului Regina Maria, de pe strada Turda din București. 

Citește și: Diana Șoșoacă, avocata care și-a clădit cariera pe scandaluri și pe relația „fierbinte” cu Moscova

Șoșoacă n-a avut loc în parcare, a parcat ca un șofer „dac liber”, pe trecere. Nu are permis

Concret, senatoarea Diana Șoșoacă nu a găsit un loc de parcare la îndemână și, în loc să caute să oprească mașina câțiva metri mai departe, civilizat, respectând regulile de circulație și pe cele ale bunului simț, a parcat direct pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Turda și Iordache Golescu. 

Când a fost surprinsă și filmată de un trecător, senatoarea s-a pus repede în mișcare. Și s-a grăbit atât de tare, încât a uitat că atunci când a parcat s-a urcat și pe bordură. A dat cu spatele repede și, după cum se aude în filmare, a lovit zdravăn mașina pe dedesubt. 

Citește și: Discurs în „putineză” anti-NATO al Șoșoacăi pe „Facebook-ul rusesc”: „Moldova e împinsă în război”

Șoșoacă nu are permis, circulă cu dovadă. I-a fost suspendat pe 10 martie pentru 110 km/h pe limită de 40 km/h și a făcut „circ”

Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile şi fost amendată pe 10 martie 2024, după ce a fost depistată conducând cu 110 km/oră pe un tronson de drum pe care viteza maximă admisă era de 40 de km/oră.

Ea a avut și o dispută cu poliţiştii care au oprit-o în trafic, pe care i-a insultat şi ameninţat, punând întreaga situaţie pe seama sistemului care vrea să o oprească din campania electorală.

„Având în vedere afirmațiile și expresiile proferate, la adresa polițiștilor rutieri, de către femeia sancționată la data de 10 martie a.c., pentru depășirea limitei maxime de viteză, polițiștii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancțiunea contravențională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a anunțat Poliția Ilfov.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te