Un român din Cehia și-a ucis bebelușul, în vârstă de numai două luni, pentru că plângea

DE Alex Darvari | Actualizat: 06.10.2020 - 18:19
Poliția din cehia, în alertă / stiridiaspora.ro

Poliția din Pardubice, Cehia, l-a arestat pe Robert N,  un român în vârstă de 28 de ani acuzat de uciderea fiului său vitreg de doar două luni.  Poliția cehă a aflat despre crima care a avut loc în regiunea Přelouč de la alți români.

SHARE

„În România, părinții unui cetățean de 28 de ani din aceeași țară au anunțat polițiști că fiul de două luni al actualei iubite a fiului său a fost ucis în Přelouč, Pardubice, în circumstanțe încă neclare", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Markéta Janovská.  Un ofițer de legătură din România a predat, luni, informațiile poliției Pardubice.  Anchetatorii cehi au început să investigheze întreaga problemă. Au aflat că românul de 28 de ani locuiește de fapt cu prietena sa în Přelouč, alături de părinții ei și cei doi copii ai femeii, o fiică de un an și un fiu de două luni.

Cadavrul bebelușului, pus într-o valiză și lăsat în pădure de propria mamă și iubitul ei
 

Poliția i-a dat în urmărire și a aflat în cele din urmă că cuplul se deplasa în jurul lui Přelouč, dar numai cu o fetiță de un an. "În ceea ce privește băiatul minor, cunoscuților li s-a spus că nu l-au avut cu el pentru că se afla la spital pentru tratament", a spus Janovská. Cei doi s-au ascuns după ce au comis oribila faptă, însă luni seară, poliția a reușit să o găsească pe tânăra de 19 ani, care încerca să se ascundă de un prieten. Ea le-a mărturisit într-un final anchetatorilor că iubitul ei se ascundea în curtea unei case din apropiere și că bebelușul a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de bărbat. Polițiștii au fost conduși apoi către locul unde au lăsat cadavrul copilului

Crima a avut loc sâmbătă, când tânărul român s-a enervat de faptul că băiatul plângea în permanență și nu se liniștea, chiar dacă îi dădea să bea lapte. Între timp, mama micuțului dormea ​​sub influența alcoolului. „A doua zi dimineață, după ce au aflat că băiețelul murise, cuplul a decis să ascundă trupul și să părăsească republica. Au așezat trupul băiatului într-o valiză în partea de jos a căruciorului și au pus mai multe aine în cărucior pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebelușul. Apoi au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara orașului”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției, scrie stiridiaspora.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.