Bărbat bătut cu parul și aruncat în Dunăre: Am sunat la 112 din portbagaj. Trei polițiști, acuzați

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.11.2022 - 11:23
Puiu Holic, bărbatul bătut cu parul și aruncat în Dunăre: Am sunat la 112 din portbagaj Foto: expresdebanat.ro

Un bărbat de 55 de ani acuză trei polițiști că l-ar fi sechestrat și bătut cu bestialitate, rupându-i un picior, după care l-ar fi aruncat în Dunăre, în locul în care se înecase cu mulți ani în urmă tatăl unuia dintre agresori.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Șapte persoane, între care trei poliţişti din Moldova Nouă, județul Caraș Severin, sunt cercetate într-un dosar șocant de tentativă de omor.

Puiu Holic, un bărbat de 55 de ani din Moldova Nouă, îi acuză pe cei trei polițiști că l-ar fi sechestrat și bătut cu bestialitate, rupându-i un picior, după care l-ar fi aruncat în Dunăre, în locul în care se înecase cu mulți ani în urmă tatăl unuia dintre agresori.

Citește și: Un tânăr a fost prins cu permis auto fals mergând pe jos. Și-l luase de Crăciun, la ofertă

Scenele de coșmar s-au petrecut la miezul nopții dintre 22 și 23 ianuarie. „Am fost la un local din oraș, am băut o bere și am venit acasă. M-au adus doi vecini cu mașina. Am coborât, când trei indivizi cu care mă întâlnisem și mă salutasem la bar m-au trântit din senin și m-au lovit. M-au băgat apoi în portbagaj. M-am împotrivit, încercând să nu le permit să închidă portbagajul. Mi-au dat cu parul până mi-au rupt piciorul!”, relatează bărbatul agresat.

Citește și: VIDEO Brad Pitt, mutat în Sectorul 3 din București de regele falsificatorilor de acte din Europa

Cei trei ar fi urcat în mașină și ar fi demarat fără ca Puiu Holic să aibă habar încotro e transportat și din ce motiv fusese rupt în bătaie. Susține că din portbagaj a reușit să sune la 112, doar că nu a putut oferi detalii, neștiind în ce direcție se îndreaptă mașina.

Citește și: Neamul Corduneanu, cu soții cu tot, băgat în cămătărie. Petronel și Florinel, legați, Beleaua, liber

Abandonat în niște tomberoane după ce fusese bătut și aruncat în Dunăre

 „Am ajuns la Pescari (n.r. – Comuna Coronini), în zona pensiunii Universității. M-au luat la pumni și picioare, apoi m-au aruncat în Dunăre. Mi-a reproșat unul dintre ei că i-aș fi spus eu ceva lui taică-su acum vreo 27 de ani și mi-a spus că exact în acel loc în care m-au aruncat pe mine în Dunăre l-a scos apa pe taică-su înecat! M-au bătut iar, apoi m-au băgat în mașină, m-au lovit tot drumul și m-au aruncat la tomberoanele de lângă stadion!”, povestește Holic.

A vorbit din nou cu Poliția, care l-a găsit la tomberoanele de lângă stadionul de fotbal. 

„Acolo m-a găsit Poliția înghețat de frig și cu piciorul rupt. M-au dus polițiștii la spital și m-au lăsat acolo. Mi-au pus pătură electrică pentru că eram înghețat. N-a mai venit nimeni de atunci de la Poliție să mă întrebe ce s-a întâmplat. Am mers singur la Parchet și am făcut plângere penală! Nu există niciun motiv, nu am avut nimic de împărțit cu ei! Dar nici nu face nimeni nimic pentru a-i pedepsi. Am fost la Reșița, la medicul legist, am piciorul rupt în două locuri!”, a mai povestit bărbatul pentru expressdebanat.ro.

La Inspectoratul de Poliție al județului Caraș-Severin au provenit însă la acea dată de la Moldova Nouă informații care se confirmă doar parțial: „La data de 23 ianuarie, ora 00.30, Poliția Orașului Moldova Nouă a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat din localitate despre faptul că a fost agresat fizic de alți doi bărbați, care l-au luat în mașina acestora, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

În urma sesizării, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă s-au deplasat la fața locului, identificându-l pe apelant în fața locuinței acestuia. Din verificări, s-a stabilit că, în aceeași seară, apelantul în vârstă de 55 de ani s-ar fi urcat în mașina unui cunoscut de 35 de ani, din localitate, cu scopul de a se deplasa împreună cu acesta și cu un alt cunoscut de 36 de ani, într-o localitate învecinată.

Pe timpul deplasării, între cele 3 persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, bărbatul de 55 de ani fiind agresat fizic de ceilalți doi, ulterior acesta coborând din mașină pe raza orașului Moldova Nouă. Bărbatul de 55 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, rămânând internat.”

Trei poliţişti, acuzați de tentativă de omor

Magistrații din Caraş-Severin au decis ca unul din poliţiştii din Moldova să primească mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ceilalți se află acum sub control judiciar. 

Vorbim de un dosar în care s-au făcut anchete de aproape 10 luni de la momentul în care bărbatul de 55 de ani a fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce l-au sechestrat interlopii.

Poliţiştii DNA şi procurorii DIICOT au efectuat opt percheziții în acest dosar. Astfel au reuşit să destructureze un grup organizat despre care anchetatorii spun că ar fi efectuat tentativă de omor calificat, sechestrare, abuz în serviciu şi fals.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te