VIDEO Sexy PRM-ista de la AUR, arestată în dosarul rețelei din Tenerife: Am aflat cu stupoare

DE Adrian Costin | Actualizat: 15.03.2021 - 12:09
Sexy PRM-ista de la AUR, Ancuța Cârcu,arestată în dosarul prostituatelor din Tenerife Foto: Facebook

Judecătoria Turda a emis, vineri, mandat de arestare preventivă pentru Ancța Cârcu, acuzată că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei, alături de alți bărbați din rețeaua lui interlopului Calu din Turda.

SHARE

În același dosar au mai fost  emise mandate de arestare pentru încă patru persoane, care în momentul de față nu se află în țară.

Citește și

VIDEO Sexy PRM-ista de la AUR: L-am ajutat pe Simion cu live-urile mele din insula păcatului

 ”Am aflat cu stupoare că, în după-amiaza aceasta, a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în statul de drept România cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper că, în ce mă privește, nu s-a comis vreo eroare judiciară și pur și simplu am fost tratată la pachet cu ceilalți inculpați, fiind cu toții arestați fără nicio diferență. În câteva zile voi depune cotestația la Tribunalul Cluj, unde am înțeles că judecătorii sunt mai bine pregătiți decât la Judecătoria Turda. Îmi pun (încă) toată încrederea în justiție că va face dreptate în cazul meu”, a scris Ancuța Cârcu pe Facebook.

Citește și

EXCLUSIV Printre polițiștii de la Secția 16 care au torturat doi tineri, două polițiste (22, 23 ani)

 

Legătura dintre sexy-PRM-ista de la Aur și dosarul proxeneților români din Tenerife

La sfârșitul lunii decembrie polițiștii din Turda făceau percheziții în 16 locuințe (în Cluj, Mureș, Argeș, Dolj, Suceava, Dâmbovița și Giurgiu) și alte șase percheziții în Spania (Tenerife și Madrid).

Citește și

Victima polițiștilor de la Secția 16: M-au bătut și au urinat pe mine. M-au dus pe un câmp la Jilava

 

Ancheta, desfășurată în colaborare cu Poliția Națională Spaniolă, care viza o grupare de interlopi români ce pusese stăpânire pe prostituția din Tenerife. 

Ca urmare a perchezițiilor din data de 2 februarie, Mihai Moldovan, zis Calu, și alte patru persoane au fost arestate pentru o perioadă de 30 de zile. 

Procurorii au mers pe firul faptelor și, la 5 februarie, au solicitat Judecătoriei Turda arestarea a încă patru persoane aflate în Spania: Gheorghe Săiceanu  (acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei iberice, finul lui Mihai Moldovan),  Sorin Marius Alexoae, Robert Valentin Negoescu (locotenentul lui Săiceanu) și Viorica Ancuța Cârcu. 

Citește și

Interlopul Rechinu apără un jurnalist mexican amenințat cu moartea. Ce a dezvăluit Victor Flores

 

 

 

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.