Presa română, ode la nunta băiatului lui Adrian Năstase. Invitații de marcă, elogiați și ei

DE Mircea Marian | Actualizat: 07.09.2021 - 23:04
Nunta lui Mihnea Nastase Foto: redactia.ro

Nunta lui Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, fost lider PSD, premier și, ulterior, pușcăriaș la Rahova, a fost amplu elogiată în presa română. Ținuta Gabrielei Firea a beneficiat de articole separate.

SHARE

În plus, majoritatea celor care au relatat această nuntă au evitat să facă vreo legătură între faptele de corupție pentru care a fost condamnat Adrian Năstase și opulența afișată la nuntă. 

Citește și: Linia de cale ferată dintre Gara de Nord şi Otopeni intră în reabilitare

„Imagini de la nunta de vis. Fiul cel mic al lui Adrian Năstase și mireasa lui ”au fugit” de la biserică într-un Cadillac decapotabil”, titrează Evenimentul Zilei. 

Citește și: Interlopul Faraonu de la Madrid și-a dotat soția cu pistol. Ea face poze cu arma, Corduneanu dă like

„Mihnea se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați din România. Soția sa este numită și „Prințesa Constanței” întrucât este extrem de frumoasă și foarte inteligentă, activând atât în domeniul afacerilor, cât și al politicii”, mai scrie EvZ.

Citește și: Interlopii Corbu Belgian și Marian Olaru, arestați. S-au bătut cu scaune și s-au tăiat cu maceta

Rețete și vedete scrie că invitații la nuntă au fost rugați să păstreze discreția, dar presa este plină de fotografii de la eveniment. 

Și Antena 3 a consemnat evenimentul: „Mihnea Năstase și Corina Corolevschi și-au asortat cromatic ținutele. Ea a purtat o rochie albă simplă, peste genunchi, care are atașată o capă”. 

Citește și: De ce a fost măcelărit interlopul Gone Barbaru: Mă certam cu nevastă-mea și am zis că scot briceagul

Wowbiz: „Mihnea se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați din România, căci se mândrește cu o soție extrem de frumoasă, supranumită "Prințesa Constanței". Pe lângă frumusețe, Corina are și alte atuuri care atrag atenția, fiind o femeie inteligentă, care activează în domeniul afacerilor și al politicii, asemenea tatălui ei”. 

Libertatea, pe lângă articolul dedicat nunții, a avut un material despre Gabriela Forea și buclele ei lejere: „Fostul primar al Capitalei a optat pentru o rochie neagră, lungă, cu decolteul în V, accesorizată în talie cu dantelă aurie, iar în zona bustului având aplicate paiete aurii. Pentru coafură, Gabriela Firea a ales bucle lejere. Firea și-a făcut apariția la brațul partenerului său de viață, Florentin Pandele, care a purtat un costum negru clasic și o cămașă albă”. 

Fanatik semnalează faptul că Firea nu a uitat de soțul ei, domnul Pandele: „Rochia a fost accesorizată cu câteva bijuterii fine în zona gâtului, dar și cu două brățări, care de asemenea, nu au ieșit foarte mult în evidență. Chiar și așa Gabriela Firea a atras toate privirile.

Citește și: Elevii români, cei mai slabi la științe din UE. Adulții români, cei mai slabi la vaccinare

De asemenea, politicianul nu a uitat nici de partenerul ei de viață, Florentin Pandele, cu care s-a asortat. Primarul orașului Voluntari a ales pentru eveniment un costum clasic negru”. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te