VIDEO Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, de la comedie, la poliție: incident cu o vitrină spartă

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 25.08.2021 - 10:42
Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, de la comedie, la poliție: a spart mai multe vitrine. / Foto: playtech.ro

Cunoscutul comendiant Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a fost implicat duminică noaptea într-o altercație în fața clubului de pe Calea Victoriei pe care îl administrează. O vitrină ar fi fost spartă iar toți cei implicați au fost duși la Secția 1 Poliție.

SHARE

Incidentul a avut loc la sfârșitul unui show de stand-up comedy. O persoană dintr-un grup de cinci, printre care se afla și un minor, i-ar fi adresat cuvinte jignitoare lui Micutzu. Atât a trebuit până ce un adevărat conflict să izbucnească. S-a lăsat cu o încăierare în toată regula, iar pentru a aplana cearta, s-ar fi băgat la mijloc și o femeie, dar și un bărbat, rezultând, astfel, un geam spart al unui magazin situat în zonă, relatează spynews.ro

Citește și: VIDEO Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul celui de-al doilea copil. Praf albastru, „E băiat!!!”

Incidentul a fost anunțat de către o femeie la 112, care le-a spus oamenilor legii că mai multe persoane se bat în fața unui magazin din apropierea secției.

În scurt timp, mai multe echipaje au ajuns la fața locului, i-au identitficat pe aprticipanții la ceartă, printre ei fiind și Micutzu, pe numele său real, Cosmin Nedelcu, fiind fiecare condus la sediul Secțeiei 1 Poliție pentru declarații.

Citește și: FOTO Actriţa Halle Berry a împlinit 55 de ani, dar nu își arată vârsta

În urma acestora, s-a stabilit amendarea fiecărei părți cu suma de 200 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru adresarea de expesii jgnitoare în spațiu public comun. În cauză au fost declanșate și cercetări pentru infracțiunile de distrugere, lovire și alte violențe.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Citește și: În tinerețe, Irinel Columbeanu a avut și Oltcit și era poreclit „Ileana”, de la mașina de cusut

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.