VIDEO Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul celui de-al doilea copil. Praf albastru, „E băiat!!!”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 15.08.2021 - 11:09
Cabral și Andreea Ibacka au aflat sexul celui de-al doilea copil. Praf albastru, „E băiat!!!” / Foto: wowbiz.ro

După mai multe încercări eșuate ale Andreei Ibacka de a-i spune soțului ei dacă urmează ca Namiko să aibă o surioară, sau poate un frățior, actrița și-a luat inima în dinți și i-a dat lui Cabral marea veste.

SHARE

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți de 10 ani și au un mariaj plin de iubire, dar și presărat cu pozne pe care și le fac unul altuia, pentru a ține flacăra pasiunii aprinsă.

Din dragostea celor doi s-a născut Namiko, care le-a umplut sufletul de împlinire și fericire. Apoi, la doi ani de la nașterea primului copil ai cuplului, Andreea Ibacka a anunțat fericită că este din nou gravidă. 

Citește și: În tinerețe, Irinel Columbeanu a avut și Oltcit și era poreclit „Ileana”, de la mașina de cusut

Astfel, toți urmăritorii cuplului Andreea – Cabral Ibacka au așteptat cu sufletul la gură să afle sexul bebelușului din burtica blondinei. Mulți au pariat pe încă o fetiță, cea de-a treia a lui Cabral, în timp ce alții au sugerat că este loc și de un băiețel, relatează wowbiz.ro.

După mai multe încercări eșuate ale Andreei Ibacka de a-i spune soțului ei dacă urmează ca Namiko să aibă o surioară, sau poate un frățior, actrița și-a luat inima în dinți și i-a spus lui Cabral mare anunț.

Citește și: Cum a fost prins „fumat” la volan Fulgy de la Clejani? A avut două „sifoane” în mașină

Prezentatorul TV i-a repetat în nenumărate rânduri soției sale că nu vrea să știe sexul copilului și că este împăcat cu ideea că va afla acest amănunt atunci când Andreea va naște. Totuși, blondina a mărturisit că după atâția ani de relație, Cabral nu a învățat că nu este după el.

Cabral se relaxa în baie: „E băiat!!!”

Astfel, actrița a intrat fulgerător peste Cabral în baie, în timp ce era în cadă, relaxându-se cu un pahar de vin și multă spumă.

În acel moment, din tubul de confetti a ieșit un praf albastru, însemnând că în familia Ibacka urmează să se nască un băiețel.

Deși praful albastru i-a intrat în ochi, Cabral a țipat de fericire, exclamând de mai multe ori: „E băiat!!!”.

Citește și: Marcel Pavel a rămas cu sechele de la COVID după mai bine de un an: „Tensiunea o ia razna”

Apoi a chemat-o din nou pe Andreea și s-au sărutat, celebrând minunata veste: “Hai vin-o să te pup! ” i-a spus Cabral soției lui.

La rândul lui, Cabral a postat și el filmulețul pe social media, unde a strâns mii de aprecieri.

“N-am avut încotro, Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit. S-a dat cu confetti... de o anume culoare. Nu fiți spoileri, lăsați uaminii să fie și ei surprinși! ” a mai scris prezentatorul tv pe pagina lui de Facebook.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.