TikTok l-a „bannat” pe Dani Mocanu. Manelistul i-a amenințat pe chinezi cu un proces

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 07.12.2021 - 13:33
TikTok l-a „bannat” pe Dani Mocanu. Manelistul îi amenință pe chinezi cu un procesFoto: spynews.ro

Dani Mocanu s-a enervat cumplit după ce TikTok i-a tăiat accesul la contul pe care este urmărit de 1,2 milioane de persoane și are peste 22,4 milioane de aprecieri. Într-un live, manelistul îi ceartă pe reprezentanții aplicației și amenință cu un proces.

SHARE

Dani Mocanu se plânge în live de faptul că nu a fost notificat în legătură cu durata suspendării contului și susține că nu a încălcat în nici un fel teremenii și condițiile impuse de aplicația TikTok.

Mai mult, manelistul afirmă că mulți artiști investesc sume mari de bani în acest tip de promovare și se trezesc cu surprize cum a fost cea din cazul lui.

Citește și: Dragnea, amenințat de „sărăcie” fără banii iubitei? Cu ce rămâne Irina Tănase după relația cu Liviu

”Artiștii v-au dat bani (...) Nivelul de inteligență în România e mult înapoi față de alte țări, toți artiștii au pus botul, au băgat mâna în buzunar și v-au dat bani.

Nu se face așa ceva. Aveți trei zile... Laura, ai trei zile... Sărut’mâna... Îți vorbesc foarte frumos pentru că nu te cunosc, am îneles că tu te ocupi, tu ești șefa. Poate tu nu știi nimic, poate tu n-ai nici o vină, săraca... nu vreau să îți bag vreo vină aiurea, poate tu nu știi nimic.

Dar, ai trei zile să remediezi problema. Altfel, voi da drumul la proces și am să câștig, vă promit că am să câștig.

Citește și: Deputata PSD Laura Vicol Ciorbă dă ora exactă în Comisia juridică cu un ceas de peste 180.000 $

În primul rând, n-am primit o notificare până când voi fi blocat temporar. În al doilea rând, nu am încălcat termenii și condițiile TikTok-ului cu nimic”, a declarat Dani Mocanu, într-un live pe un cont de socializare, relatează wowbiz.ro.

Nu se știe dacă mesajul lui Dani Mocanu a fost auzit de patronii chinezi ai TikTok, dar Dani Mocanu are din nou contul activ.

Manelistul și-a anunțat intenția de a deveni ”numărul 1” în România și pe TikTok, după ce a reușit să domine în topul vizualizărilor pe Youtube, în ultimii ani.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.