Dragnea, amenințat de „sărăcie” fără banii iubitei? Cu ce rămâne Irina Tănase după relația cu Liviu

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 07.12.2021 - 13:00
Dragnea, amenințat de „sărăcie” fără banii iubitei? Cu ce rămâne Irina Tănase după relația cu Liviu. / Foto: wowbiz.ro

După ce a ieșit din pușcărie, Liviu Dragnea s-a lamentat că trăiește din banii iubitei sale și că-l ajută și copiii pentru a „nu muri de foame”. Prin urmare, după despărțirea de Irina Tănase, s-ar putea spune că, teoretic, situația fostului lider PSD s-a înrăutățit.

SHARE

„Acum trăiesc din două treimi din salariu, pentru că o treime e sechestru. Cu ce câștigă Irina ca salariu și ce câștig și eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame", a declarat Liviu Dragnea, în septembrie 2021, după ce a ieșit din închisoare.

Viața Irinei Tănase a înflorit în „epoca Dragnea”

Irina Tănase provine dintr-o familie modestă, care locuiește într-un apartament cu trei camere din cartierul bucureștean Ghencea, acolo unde blonda lui Dragnea și-a petrecut și copilăria. Imobilul are 80 mp și a fost achiziționat în anul 2002. De asemenea, părinții săi, care au fost angajați la Penitenciarul Rahova (tata a fost electrician, iar mama, asistentă medicală), mai posedă un automobil marca Dacia Logan, achiziționat în anul 2006 prin credit bancar, scrie wowbiz.ro.

În 2016, de exemplu, când era consilieră la cabinetul Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și a completat o declarație de avere, Irina Tănase nu avea nimic, nici casă, nici mașină, nici bani în conturi. Salariul anual era de 24.122 de lei, adică 2.000 lei/lună.

Apoi, Irina a devenit „antreprenoare”. A absolvit un curs de mediator autorizat în perioada în care Liviu Dragnea a fost în închisoare și, acum doi ani, și-a deschis un un cabinet de mediere în zona centrală din București, împreună cu o prietenă. De asemenea, a început cursurile la Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative, din cadrul Universitatății Spiru Haret, cu scopul de a-și obține diploma pentru a deveni avocat sau judecător.

Citește și: Irina Tănase, iubita lui Dragnea, pregătită pentru al doilea an la Drept. Vrea să devină judecător

În decembrie 2020, Irina Tănase a renunțat la rolul de mediator și și-a deschis o firmă de consultanță în afaceri și, din datele publice, ea a înregistrat un profit de 20.082 lei. În doar trei săptămâni din anul trecut - perioadă de sărbători - iubita lui Dragnea a obținut un câștig de peste 4.000 de euro.

Sediul firmei Irinei este la adresa din Ghencea a părinților ei.

Citește și: Iubita lui Dragnea s-a făcut consultant în afaceri. Câștig impresionant în trei săptămâni

Totodată, poate din plictiseală, poate chiar din lipsa finanțelor, Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, s-a apucat să facă reclamă pe Instagram la așa-zise cursuri de independență financiară, la soluții rapide pentru câștiguri financiare.

“Atât de bun încât merge chiar şi duminică seara! Cursul ăsta e tot ce îţi trebuie pentru a porni pe calea spre libertate financiară!

(Nu pot să pun swipe up, dar pun link în bio pentru cine e curios şi interesat de subiect)”, a postat Irina Tănase pe InstaStory.

Citește și: Irina Tănase, iubita lui Dragnea, face promo la cursuri de independență financiară pe Instagram

Iubita lui Dragnea a investit sute de mii de euro în imobiliare

Una peste alta, „epoca Dragnea” se pare că a fost de succes pentru Irina Tănase.

Cât Liviu a fost în închisoare, iubita sa a investit în nume propriu câteva sute de mii de euro în imobiliare, achiziționând un apartament în apropiere de Palatul Parlamentului și două terenuri cu ieșire la lac, în județul Ilfov, potrivit wowbiz.ro.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te