Deputata PSD Laura Vicol Ciorbă dă ora exactă în Comisia juridică cu un ceas de peste 180.000 $

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 06.12.2021 - 12:48
Laura Vicol Ciorbă are un ceas Richard Mille RM 037. / Foto: Laura Vicol, Facebook
Laura Vicol Ciorbă are un ceas Richard Mille RM 037. / Foto: Laura Vicol, Facebook
Laura Vicol Ciorbă are un ceas Richard Mille RM 037. / Foto: Laura Vicol, Facebook

Noul președinte al Comisiei juridice din Camera Deputaților, controversata deputată PSD Laura Vicol Ciorbă, dă ora exactă oriunde s-ar afla, purtând la mână un ceas de lux exclusivist Richard Mille, al cărui preț de catalog pornește de la 180.000 de dolari, relatează G4media.ro.

SHARE

În mai multe fotografii postate de Laura Vicol Ciorbă pe Facebook, „avocata interlopilor” se afișează cu un ceas Richard Mille din gama „RM 037”, supranumit și „ceasul vedetelor”.

Prețul său de catalog pornește de la 180.000 de dolari, dar, de exemplu, pe site-ul chrono24.ro, cel mai „ieftin” Richard Mille RM 037, modelul „Ladies 18K White Gold”, costă circa 224.000 de dolari, iar cel mai scump, 326.000 de dolari (Richard Mille RM 037 RG).

Citește și: Avocata interlopilor, Laura Vicol, votată la șefia Comisiei Juridice din Camera Deputaților

Surse din PSD au confirmat pentru G4Media.ro că Laura Vicol s-a lăudat colegilor din partid cu prețul de achițitie de peste 180.000 de dolari.

Ceasul Richard Mille RM 037 este automat, cu o rezervă de circa 50 de ore, are calibrul CRMA1 și o carcasă de diametrul 52.63 x 34.40 mm. În funcție de model, carcasa poate fi din aur alb, aur roz, ceramică sau din carbon TPT și poate fi încrustată și cu diamante.

Citește și: Laura Vicol, avocata fraților Cămătaru și candidată PSD, 300.000 de euro la saltea

Avocata Laura Vicol Ciorbă are o avere impresionantă și, din declarațiile de avere depuse de-a lungul timpului, pare pasionată de bijuterii și ceasuri scumpe. În 2004, de exemplu, a declarat că a dobândit bijuterii și ceasuri în caloare de 310.000 de euro. Iar în 2016, în declarația de avere a Laurei Vicol au mai apărut bijuterii și ceasuri de 440.000 de euro.

În noiembrie 2020, potrivit declarației de avere, Laura Vicol Ciorbă avea 235.000 de euro și 250.000 de lei doar în numerar, adică bani la saltea. În conturile bancare, ea avea echivalentul a circa 200.000 de euro, în lei, dolari și euro, și și-a estimate toate bijuteriile la 750.000 de euro. De asemenea, la acea vreme, Laura Vicol scris că a acordat două împrumuturi “în nume personal“ către I.G.M. în valoare de peste 650.000 de euro.

Citește și: Actorul George Clooney a refuzat să joace într-o reclamă și să câștige 35 milioane de euro într-o zi

Nume grele, în portofoliul avocatei Laura Vicol

Laura Vicol a apărat în instanță mai multe personaje controversate. Printre acestea se numără unul dintre liderii Clanului Sportivilor, interlopul Marius Alecu, zis Bebino, fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru, pe numele lor reale, Ion şi Vasile Balint, dar și fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, condamnat definitiv la trei ani și 10 luni de închisoare cu executare și dat în urmărire internațională, după ce a fugit din România cu puțin timp înainte de pronunțarea sentinței.

În trecut, avocata Laura Vicol a fost acuzată de procurorii DNA de favorizarea făptuitorului, complicitate la exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceasta a fost trimisă în judecată de DNA și ulterior achitată definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în octombrie 2018.

Avocata a fost căsătorită cu omul de afaceri Mihai Vicol, condamnat la închisoare pentru fraude din bugetul Comunităţii Europene.

În 2017, Laura Vicol s-a căsătorit cu omul de afaceri Vladimir Ciorbă, acționar la Nordis Management, cei doi avându-i ca nași pe ex-ofițerul SRI Daniel Dragomir, susținător al modificării legilor Justiției în „regimul” Dragnea și condamant, între timp, la aproape patru ani de închisoare cu executare pentru corupție, și pe Marinela Dragomir, soția acestuia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te