Mihaela Bilic, convinsă de un șofer din Germania să divorțeze. „Te rog să nu mă urăști pentru asta”

DE Alex Darvari | Actualizat: 26.08.2023 - 20:17
Mihaela Bilic a divorțat după o pildă spusă de un șofer în Germania - Foto: playtech.ro

Mihaela Bilic a povestit cum a divorțat de soțul ei Constantin Stan, alături de care avea și o afacere. Bilic a trecut la fapte după o pildă spusă de un șofer în Germania.

SHARE

Mihaela Bilic, unul din cei mai cunoscuți nutriționiști a divorțat în urmă cu aproape 15 ani de medicul Constantin Stan. Ea spune că aveau o afacere împreună, erau fericiți dar criza vârstei de mijloc a împins-o la divorț.

Ea a explicat și imboldul despărțirii, unul straniu.

Citește și: Andreea Marin, despre Bănică: Ne-am căsătorit pentru că l-am iubit. Doare tare când ești înșelată

„Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți.

„Eram doi perfecționiști”

Eram cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit.

Citește și: Unde locuiește prezentatorul TV Andrei Zaharescu, la 10 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu

Eram un șofer extraordinar, aveam un Audi A6 Quattro și, fiindcă îl tot schimbam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, dealerul Audi m-a invitat într-o zi în Germania, la un drive test, ca să încerc noul Audi A8.

Îmi amintesc și acum, am plecat, moartă de oboseală, dar cu părul perfect coafat. Pe aeroportul din Berlin ne așteptau 25 de Audi-uri superbe. A fost dragoste la prima vedere, nu mai văzusem atâta perfecțiune și eleganță.

M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis: «Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie»

Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva. Și m-am întrebat: «Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit?».

Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis: «Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit.

Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta»”, a povestit Mihaela Bilic într-un interviu pentru formula-as.ro.

Biliac a divorțat la puțin timp.

Stan s-a însurat cu o prietenă

După divorț, medicul Constantin Stan și-a refăcut viața cu Andreea Berecleanu, prezentatoare TV.

Bilic spune că a fost extrem de surprinsă. „A fost ciudat pentru mine… decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a mărturisit Mihaela Bilic.

În anul 2011, Mihaela Bilic a publicat a doua ediție a cărții de nutriție, „Slăbesc, deci mă abțin”. Prefața cărții a fost scrisă de Mihaela Rădulescu, care a reușit să dea jos, cu ajutorul Mihaelei Bilic, 32 de kilograme, acumulate în timpul sarcinii. De asemenea, pe spatele cărții sunt mai multe impresii ale unor vedete, despre Mihaela Bilic. Vedetele care au oferit recenzii sunt Teo Trandafir, Loredana Groza, Andreea Raicu, Oana Cuzino și…. Andreea Berecleanu.

Singura ca a simțit nevoia să detalieze mai mult a fost Andreea Berecleanu. „Dacă ai nevoie de nutriționist, mergi la Mihaela Bilic! Dacă ai nevoie de un prieten, mergi tot la Mihaela! Ochii jucăuși de copil m-au întâmpinat cu prietenie de îndată ce i-am călcat pragul casei. Oare cum pot acești ochi să știe atâta carte?

Ajungi la Mihaela și te așezi ca pe arcuri pe un scaun în așteptarea unui program drastic de schimbare a apucăturilor alimentare de-o viață sau de-o vreme, dar te relaxezi în primul minut de conversație. De la Mihaela pleci cu stomacul gol, dar cu mintea plină de informații cât pentru o viață (…)”, a scris Andreea Berecleanu, potrivit retetesivedete.ro

Cine e Mihaela Bilic

Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în 1996. Și-a efectuat rezidenţiatul în Secţia de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, devenind medic specialist în 2002.

După șase ani, în 2008, Mihaela Bilic a devenit medic primar în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice.

A făcut un master în psihonutriţie la Paris, în 2013 și s-a concentrat studierea modului în care nutriţia şi neurobiochimia ne afectează emoţiile şi comportamentul faţă de aliment.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te