Cântărețul Jean Gavril și soția lui au devenit părinți. Eva Marina este fetița lor

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 26.09.2021 - 15:42
Cântărețul Jean Gavril și soția lui au devenit părinți. Eva Marina este fetița lor. Foto Roton

Jean Gavril și Bianca, soția lui, care formează unul dintre cele mai frumoase și mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc, au devenit părinți.

SHARE

Eva Marina, primul lor copil, a venit pe lume duminică, 26 septembrie 2021, imediat după miezul nopții, are aproape 3 kilograme și atât micuța, cât și mama ei sunt sănătoase. 

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici”, a povestit cântărețul.

La rândul ei, Bianca a povestit câteva lucruri despre emoțiile prin care a trecut în timpul sarcinii, precum și despre bucuria de a deveni mamă.

Citește și: Orban: Îmi depun demisia în mâna președintelui PNL. Nu am trăit niciodată un astfel de congres | Newsweek Romania

„Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre. Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este.

Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional. Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă, am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni”, a explicat și Bianca.

Jean Gavril mai arată că, deși planul lui și al Biancăi, de a avea un copil, era făcut de câțiva ani, acum a prins „un tren special”.

Citește și: Tot mai mulți copii cu COVID sunt internați în spitale: duminică, 267 | Newsweek Romania

„Este un tren în care mai mulți prieteni și colegi de-ai mei de la HaHaHa au devenit părinți. Smiley este, de puțin timp, tată, Feli are și ea un copil mic, dar mai sunt și alții printre noi. Sunt sigur că, pe lângă că suntem prieteni și lucrăm foarte bine împreună, faptul că acum suntem părinți ne va uni și mai mult”, spune Jean Gavril, care face parte din familia muzicală Roton & HaHaHa Production. 

Alegerea nașului micuței Eva Marina are o poveste specială, arată Jean, pentru că micuța a fost cea care, de fapt, l-a ales.   

„Încă de când era în burta Biancăi, Eva Marina și-a ales singură nașul. Discutând despre cine ne va boteza copilul, ne-am gândit la mai multe persoane importante din viața noastră, iar în final a rămas să alegem o persoană din două. Propunerea mea era ca Nico, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, să fie naș.

Timp de șase luni, nu am putut să ne hotărâm. Într-o zi, conducând pe autostradă, spre Constanța, am redeschis acest subiect. Atunci, Bianca și-a pus mâna pe burtă și a spus: «Zi, mami, tu pe cine vrei naș? Dă-ne un semn». Și chiar în secunda aceea a trecut pe lângă noi o mașină care avea numărul de înmatriculare NIK. Ne-a fost foarte clar că Nico, prietenul meu, arhitect de profesie, va fi nașul fetiței noastre”, povestește solistul.  

Jean și Bianca se cunosc „de jumătate de viață”, așa cum spune artistul în vârstă de 27 de ani, și s-au căsătorit în septembrie 2019. Nunta lor a rămas în memoria celor aproape 400 de invitați, mulți dintre ei din industria muzicală, drept cea mai mare petrecere de dinainte de pandemie. 

Solistul recunoaște că, în ultimii ani, soția lui, de profesie antropolog și fostă dansatoare profesionistă de latino, a fost cea care l-a inspirat să compună o mare parte din cele mai cunoscute piese ale lui, între care: „Jale Jeane”, „Păpușa Paradis”, „Fată, bea cu mine!” sau „Picioarele reci”. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.