Gheboasă s-a cerut acasă, în lacrimi, de la Survivor: Nu mai pot să stau nemâncat și cu unghiile așa

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 11.01.2023 - 12:18
Trapperul Gheboasă s-a cerut acasă de la concursul Survivor Foto: Instagram

Trapperul Gabriel Gavriș, zis Gheboasă, s-a cerut acasă, în lcarimi, de la show-ul de televiziune ”Survivor” spunând că nu mai suportă să stea nemâncat, departe de soție și cu unghiile neîngrijite.

SHARE

Trapperul Gheboasă, rapperul DOC și cântăreața de muzică populară Maria Constantin au fost nominalizați pentru eliminare de către colegii lor din echipa Faimoșilor, în cea de-a doua ediție a reality-show-ului Survivor de la Pro TV.

Ștefania Stănilă și Ionuț Iftimoaie și-au adjudecat colanul de imunitate, iar ceilalți ”Faimoși” au votat în Consiliul de Nominalizare, propunerea finală pentru eliminare fiind cântărețul de trap Gheboasă (21 de ani).

Citește și: Cum a murit interlopul Nicos, mâna dreaptă a lui Sandu Geamănu: Îndopat cu steroizi la închisoare

Nu mai pot să stau nemâncat și cu unghiile așa

Reacția lui Gheboasă a fost însă neașteptată de la un personaj cu o imagine de dur.

„Eu rog oamenii să nu mă voteze pentru că nu ma regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat, nu pot să stau fără soția mea, fără oamenii de acasă. Îi rog să nu mă voteze. Vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou: un copil. Am emoții mari, dar nu-mi găsesc cuvintele. Nu m-am simțit confortabil. Nu mai pot să stau nemâncat și cu unghiile așa”, a spus Gheboasă în lacrimi.

Citește și: Tzancă Uraganu, manele, shaorma și actor de succes. "Romina, VTM", a detronat "Avatar" la încasări

Concurentul care va fi eliminat este cel care va aduna cele mai puține voturi de la public și va fi anunțat în ediția de miercuri seară.

„Adevărul e că plec de la bine fix spre rău. Mă duc la «Survivor» pentru expriență, pentru că simt că o să mă descurc foarte bine la probe... Problema principală e că eu, dacă mi-e foame, mă opresc acolo... Foamea e cel mai rău lucru. La «Survivor» nu o să am nevoie de fashion, de așa ceva…Pentru oamenii care sunt milionari sau care au foarte multe figuri... n-o să le fie bine. Dar eu am venit din noroi, să vezi ce fac la «Survivor». Dacă rezist mai mult de o lună, o să fiu până la final. Pe părinții mei adoptivi vreau să-i fac foarte mândri de mine“, a spus Gheboasă înainte de a pleca în Republica Dominicană, citat de protv.ro.

Cine e Gheboasă

Gavriș Gabriel, care-și spune Gheboasă, are 21 de ani și este traper. S-a născut în Târgoviște, dar trăiește în București și s-a făcut remarcat datorită unei melodii lansate la jumătatea anului 2022, piesă al cărei videoclip a adunat până în prezent pe YouTube 12 milioane de vizualizări.

Totodată, piesa „Dacă n-ai bani“, cântată de Gheboasă alături de Bogdan de la Ploiești și Lil Cagula, a făcut 31 de milioane de vizualizări în doar trei luni.


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te