Cea mai sănătoasă carne de gătit a fost, treptat, pusă în umbră de alte varietăți de carne, mult mai populare acum prin bucătăriile din lume, inclusiv în cele din România. Dar specialiștii consideră că oamenii ar trebui să revină la ea, datorită beneficiilor pe care le aduce.
Ce să faci cu mâncarea din frigider și congelator în cazul unei pene de curent. Cum o menții rece? Ce trebuie să faci și cum poți să păstrezi produsele alimentare cât mai rece tot mai mult timp?
Cele mai vechi rețete de mâncare din lume au 4000 de ani și conțin indicații pentru ciorbe și tocănițe. Aceasta este concluzia cercetătorilor după ce au examinat mai îndeaproape tăblițele babiloniene descoperite acum mai bine de un secol pe teritoriul actualului Irak.
După o masă bogată de Paște, cu ouă, drob, friptură și cozonac, senzația de greutate nu întârzie să apară. Balonarea, disconfortul digestiv și lipsa de energie sunt printre cele mai comune efecte ale sărbătorii. Dar există o băutură simplă, naturală care face minuni.
Festival de savori dobrogene la „Scrumbii de Rusalii” în Satul Pescăresc Tradițional 6–8 iunie 2025. Unde se întâmplă și cine poate participa?