FOTO Serghei Mizil merge cu Ford Mustang, mașină de 40.000 euro. Pretinde că are pensie de 1.200 lei

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 11.05.2023 - 14:03
Serghei Mizil are Ford Mustang - Foto: captură video/spynews.ro

Personaj monden de „profesie” încă de pe vremea lui Ceaușescu, Serghei Mizil, fiul liderului PCR Paul Niculescu Mizil, merge zi de zi, în ciuda celor 69 de ani, cu un superb Ford Mustang, o mașină puternică de holtei. Nu prea a muncit, așa că are o pensie de 1.200 de lei.

SHARE

Serghei Mizil face parte din „garda veche” de „șmecheri” de București, fiind tovarăș în tinerețe cu Nicușor și Zoia Ceaușescu, și continuă să fie în prim planul mondenităților din Capitală.

El este fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil, care a ocupat funcțiile de ministru al Educației și de ministru al Finanțelor, și a făcut parte din gașca celebră a copiilor de demintari comuniști din care făceau parte Nicușor și Zoia Ceaușescu sau Jean Maurer.

Serghei a câștigat popularitate întrucât s-a evidențiat mereu printr-o atitudine rebelă și un discurs fără filtru. Iar în ciuda celor 69 de ani, se pare că cel puțin atitudinea i-a rămas intactă.

Citește și: FOTO O limuzină „RR” unică, la RAR Iași. Din ea era să fie răpită fiica Reginei Elisabeta în 1974

Impozitul anual pentru Mustang-ul lui Mizil, cât pensia acestuia pe o lună

Deși în imaginile surprinse de paparazzi se observă că se dă jos mai greu și cu atenție din mașina sa sport, Serghei Mizil merge zi de zi cu Mustang-ul. Nu e modelul de top cu motor V8 de 5.0 litri, ci cel pentru „pensionari” , cu motor turbo de doar 2.3 litri, pentru care impozitul anual este de circa 1.000 de lei.

Prețul de piață al Ford-ului Mustang deținut de Serghei Mizil este de aproximativ 35.000-40.000 de euro.  

Anul trecut, Serghei a dezvăluit într-un podcast ce pensie are. „Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă...”, a spus Serghei Mizil. 

Citește și: VIDEO Un „bombardier” cu mașină electrică Dacia Spring a scos ranga la un șofer care l-a claxonat

Din poveștile relatate de Serghei de-a lungul anilor a reieșit că munca nu i-a făcut prea mult cu ochiul: aventuri prin străinătate cu interlopi faimoși din timpul anilor 80, afaceri dubioase în anii 90, toate haiduciile fiind sărbătorite cu cantități generoase de băuturi alcoolice.

„La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a mai povestit Serghei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te