Corina Dănilă nu poate plăti ratele după divorț. Evacuată dn casă, banca îi ia o treime din salariu

DE Alin Crișan | Actualizat: 09.12.2022 - 00:45
Corina Dănilă pe când juca în telenovele, alături de Papadopol - FOTO: viva

Ați văzut-o în numeroase telenovele și a avut milioane de urmăritori. Câteva alegeri greșite au dus-o într-un moment de cumpănă al vieții.

SHARE

Scenariul vieții uneia dintre cele mai iubite actrițe din telenovelele Acasă TV a luat o întorsătură de coșmar. După succes, acum nu reușește să-și plătească ratele,

Corina Dănilă se luptă de mai bine de un deceniu cu o bancă din România ce i-a luat casa. În ciuda faptului că se numără printre vedetele țării, ea trece printr-un adevărat coșmar, după ce a divorțat de tatăl fiicei sale.

Citește și: VIDEO Un pescar a prins „Peștișorul de Aur” și a intrat în Cartea Recordurilor: „A fost pur noroc”

După ce a devenit cunoscută din telenovelele de la Acasă TV, cei mai mulți români ar fi crezut că actrița Corina Dănilă nu s-ar putea confrunta cu probleme financiare și cu atât mai puțin să-și piardă casa. Însă, scenariul ce părea imposibil pentru ea s-a întâmplat.

Totul a început atunci când Corina Dănilă s-a căsătorit cu omul de afaceri Norris Măgeanu, după ce a divorțat de jurnalistul sportiv Valentin Moraru. Ea și afaceristul și-au dorit să-și facă o vilă spectaculoasă. Iar pentru că n-au avut suficienți bani, artista a făcut un credit bancar de 460.000 de franci elvețieni.

Ce a ajuns să facă Corina Dănilă pentru a se întreţine

Visul frumos și entuziasmul s-au transformat în dramă. După ce a divorțat de Norris Măgeanu, Corina Dănilă, acum în vârstă de 49 de ani, a rămas cu fetița lor, Rianna, în prezent în vârstă de 17 ani, și cu imposibilitatea de a acoperi ratele la bancă pentru vila imensă. În final, banca a lăsat-o fără casa ipotecată.

Citește și: Republica Moldova, fără gaz la iarnă: Gazprom reduce livrările cu peste 50% din decembrie

În perioada 2014 – 2017, trecând peste faptul că i-a luat casa, banca a hotărât să-și recupereze diferența de bani. A început alt tăvălug, iar vedeta s-a trezit cu sechestru pus pe bunurile rămase. Totul în condițiile în care Norris Măgeanu îi plătea fiicei lui o pensie alimentară de 500 de lei.

Corina Dănilă a muncit și ca actriță, dar și ca moderatoare a emisiunii ”Gala umorului” de la TVR 2 ca să facă față situației. Banca i-a pus o poprire de 30% pe salariu.

Citește și: Cu cât au fost plafonate prețurile la energie: Plata în rate a facturilor nu a fost introdusă

O speranță a venit pentru Corina Dănilă când Guvernul a emis o ordonanță prin care se instituia darea în plată în cazul persoanelor cu credite la bănci. Însă, banca n-a fost mulțumită cu prerogativul prin care actrița ceda locuința și se stingea dosarul, în contextul sumei mari de plată și a dobânzilor ce au crescut.

În anul 2017, banca creditoare a atacat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție. După  mai bine de patru ani, Corina Dănilă așteaptă o nouă decizie a magistraților ce ar putea sau nu să pună capăt acestui conflict, potrivit bzi.ro.  

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te