Următorul meci al lui Messi este cel mai scump joc din Major League Soccer

DE Florin Budescu | Actualizat: 01.09.2023 - 11:19
Următorul meci al lui Messi - Foto: Profimedia Images

Nu există nici un semn că Messi-mania se va diminua în curând. Prețurile biletelor pentru meciul de duminică, dintre Inter Miami și Los Angeles FC, sunt cele mai scumpe pentru un meci de fotbal din Major League vreodată, potrivit antităţii online TickPick.

SHARE

Prețurile medii sunt în jur de 690 de dolari - o creștere cu 527% față de prețul mediu al biletului pentru un meci obişnuit din MLS, care costa 110 dolari, înainte ca superstarul fotbalului Leo Messi să se alăture competiţiei.

În prezent, la doar câteva zile înainte de meci, cel mai ieftin bilet pentru a-l vedea pe Messi învingându-i pe câștigătorii Cupei MLS, de anul trecut, va costa 785 de dolari.

Următorul meci al lui Messi

Fără Messi, prețurile scad brusc, cel mai ieftin bilet pentru următorul joc LAFC fiind cu 80% mai puțin costisitor, la 151 USD pe un loc, potrivit TickPick .

Acesta ar putea fi plafonul prețurilor biletelor. Co-CEO-ul TickPick, Brett Goldberg, a declarat pentru CNN că este „probabil ca piața să stabilizeze prețurile la nivelul lor actual, deși există potențialul unei schimbări în creștere a prețurilor, din cauza cererii crescute”.

În plus, LAFC este una dintre cele mai populare echipe MLS din Ligă, așa că cererea este întotdeauna mare, a spus Goldberg, adăugând că, „în acest caz, aveți unul dintre cei mai mari sportivi din lume care vine în oraș”.

Citeşte şi: Messi, surprins în supermarket cu șlapi și bermude. Alibec se afișa cu ținute de mii de euro

Aparițiile lui Messi au influențat în mod regulat prețurile biletelor, de când a ajuns în MLS. Pentru meciul de săptămâna trecută, în care Messi și-a făcut debutul în sezonul regulat, prețurile au fost cu aproape 1.000% mai mari decât de obicei, pentru un bilet la New York Red Bulls.

Messi-mania se extinde și dincolo de teren. Apple a spus că abonamentele la pachetul său de streaming de fotbal sunt mai scumpe, de când Messi s-a alăturat MLS, în iulie.

Și Adidas a spus că cererea pentru tricoul lui Messi a fost cu adevărat fără precedent, declanșând crearea unui stoc de comenzi, până în octombrie.

Citeşte şi: Povestea lui Leo Messi, căruia Barcelona i-a salvat viața când era copil. El i-a oferit apoi totul

Retailerul Soccer.com a declarat săptămâna trecută că primele opt tricouri cele mai vândute de pe site-ul său sunt legate de Messi, inclusiv echipamentul său din Argentina și tricoul Inter Miami.

Echipa din Florida are acum cel mai bine vândut echipament de club MLS, în toate statele SUA, cu excepția Vermontului. Anterior, tricoul lui Inter Miami a fost cel mai vândut tricou doar în Statul Florida.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te