Messi, surprins în supermarket cu șlapi și bermude. Alibec se afișa cu ținute de mii de euro

DE Alexandru Pop | Actualizat: 18.07.2023 - 21:35
Messi și Alibec, imagine cu caracter ilustrativ - Foto: Colaj/Profimedia/Prosport

Messi a fost surprins făcându-și cumpărăturile într-un supermarket îmbrăcat lejer, în bermude și șlapi. Spre deosebire, Denis Alibec s-a afișat în cantonamentul naționalei cu o ținută de mii de euro.

SHARE

Considerat de mulți specialiști cel mai mare fotbalist din istorie, argentinianul nu s-a sfiit să meargă la supermarket, pentru a-și face cumpărăturile, alături de soție și copii.

Messi, surprins în supermarket cu șlapi și bermude. Alibec se afișa cu ținute de mii de euro

Îmbrăcat lejer, în tricou, bermude și șlapi, superstarul argentinian a fost recunoscut rapid de oamenii aflați în magazin.

Campionul mondial nu i-a refuzat pe cei care au vrut o amintire cu el și s-a fotografiat cu toată lumea. Imaginile cu Leo Messi și familia au fost preluate de toată presa internațională și au devenit rapid virale.

"Messi e exact ca noi: merge la cumpărături, la supermarket. Joi seara, au apărut imagini cu Messi la Publix, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din Florida.

Citește și: A fost prins cu o armă la concertul Guns N' Roses de pe Arena Națională: Avea doar un glonț pe țeavă

 E un pic surprinzător că Messi a reușit să-și umple coșul de cumpărături înainte ca lumea să-l recunoască, la coadă, înainte să achite. Messi nu le-a refuzat celor prezenți dorința de a face o poză. Copiii lui Leo alergau prin supermarket, în timp ce tatăl lor se poza cu cei care i-au cerut asta.", au scris jurnaliștii de la Marca.

"Leo Messi se obișnuiește cu viața de la Miami: și-a luat familia și a mers la supermarket. Messi și familia sa au fost surprinși împreună la cumpărături, după ce s-au mutat de la Paris la Miami.

Leo a fost surprins, alături de soția Antonella, și de cei 3 copii, Thiago, Mateo și Ciro, la cumpărături. Câteva cutii de cereale se văd, printre altele, în coșul de cumpărături.", a scris și Mundo Deportivo.

Alibec, în ținute de mii de euro

Pe de altă parte, fotbaliștii români ies în evidență de fiecare dată când au ocazia. Un exemplu în acest sens este și Alibec, care s-a afișat în nenumărate rânduri cu ținute extravagante și foarte scumpe. 

Atacantul este un împătimit al adidașilor și al hainelor. Anul trecut, la reunirea echipei naționale pentru meciurile amicale cu Slovenia și Republica Moldova, Denis Alibec a purtat o vestimentație de peste 10.000 de euro.

Citește și: Ciolacu: „Guvernul este angajat să menţină deschise toate căile de finanţare europene”

Printre cel mai ieftin obiect vestimentar pe care Alibec l-a afișat este tricoul, marca Saint Laurent, care valorează 320 de euro (aproximativ 1.500 de lei). Pe lângă tricoul negru, fotbalistul a asortat o geacă oversized și o pereche de pantaloni negrii, dar și niște adidași, marca Nike în colaborare cu celebrul cântăreț Travis Scott, care sunt evaluați la peste 4.200 de euro (20.000 de lei).

Mai mult, jucătorul Farului a avut și un ghiozdan de la Louis Vuitton, aproximat la 2.100 de euro, dar și o geantă de la aceeași marcă, evaluată la 2.500 de euro.

În total, doar cele patru articole valorează 9.120 de euro, adică 44.600 de lei, la care se mai adaugă și accesoriile de câteva sute de euro, ceea ce duce vestimentația la peste 10.000 de euro, potrivit prosport.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te