Marius Vizer nu-l susține pe Gușă la alegerile Federației de Judo: Reformă, unitate și schimbare

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 23.02.2021 - 08:13
Marius Vizer vrea reforma, unitate și schimbare la Federația Română de Judo Foto: ijf.org

Marius Vizer, preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo din 2007, spune că actualele alegeri de la FRJ "trenbuie să aducă reformă, unitate şi schimbare". El a spus că actualul președinte al FRJ, Cozmin Gușă, s-a îndepărtat de Federația Internașională.

SHARE

"M-am retras la un moment dat din implicarea în judoul românesc din cauza divizării federaţiei în grupări care ţintesc mai mult interese izolate sau dezasociate de interesele şi binele judoului românesc. În situaţia dată, nu am dorit să fiu în rol de partizan, ca să adâncesc şi mai mul criza. Am văzut realizările enumerate de actualul preşedinte, din care consider că lipseşte una esenţială: îndepărtarea FRJ de Federaţia Internaţională de Judo", a declarat Marius Vizer într-un interviu pentru Bihoreanul. 

Citește și

Cum vrea să schimbe fața judo-ului românesc George Teșeleanu, contracandidatul lui Gușă la șefia FRJ

Reformă, unitate și schimbare la Federația Română de Judo 

Pe 24 februarie va fi ales președintele Federației Române de Judo în cadrul Adunării Generale care va avea loc în Poiana Brașov. Profesorul George Teșeleanu și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al FRJ, funcție deținută din 2017 de Cozmin Gușă.  

Preşedintele Clubului Sportiv Pantheon din Constanţa, George Teşeleanu, este susținut de campioana olimpică Alina Dumitru, dar și de alți sportivi cunoscuți.

"Suntem în ajun de alegeri şi consider că actualele alegeri trebuie să aducă reformă, unitate şi schimbare", a mai declarat Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, pentru Bihoreanul. 

După ce a atacat-o pe Alina Dumitru, Gușă inventează vinovați pentru propriile declarații: Generalul Coldea e de vină

Citește și

Cozmin Gușă o atacă pe campioana olimpică Alina Dumitru pentru că nu-l susține la președinția FRJ

"Intervenția lui Coldea în alegerile din judo, pe care am depistat-o de-acum câteva săptămâni, dar s-a dovedit public doar zilele astea, mi-a prilejuit rememorarea implicării sale de-a lungul timpului în alegerile din sportul românesc (despre arestarea nedreaptă a patronilor din fotbal, ca acțiune josnică de PR la începuturile DNA-ului, am vorbit altă dată)", a scris Cozmin Gușă pe Facebook invetând vinovați pentru propriile declarații. 

Reacția actualului președinte al FRJ a venit după ce Newsweek România a relatat despre modul în care s-a folosit de canalul oficial al Federației Române de Judo pentru a o denigra pe campioana olimpică Alina Dumitru doar pentru că sprijină un alt candidat. 

 

Publicată de Cozmin Gusa pe Duminică, 21 februarie 2021

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te