Cozmin Gușă o atacă pe campioana olimpică Alina Dumitru pentru că nu-l susține la președinția FRJ

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 20.02.2021 - 22:26
Foto: INQUAM Photos/ Manases Sandor

Aflat în plină campanie pentru realegerea în funcția de președinte al Federației Române de Judo, fostul politician Cozmin Gușă a atacat-o pe Alina Dumitru, medaliată cu aur la Olimpiada de la Beijing în 2008, pentru că susține un alt candidat.

SHARE

Cozmin Gușă s-a folosit de canalul de Youtube al Federației Române de Judo pentru a o ataca pe Alina Dumitru, cu câteva zile înainte de alegerile pentru funcția de președinte al FRJ.

Citește și

Cum vrea să schimbe fața judo-ului românesc George Teșeleanu, contracandidatul lui Gușă la șefia FRJ

Gușă a afirmat că Alina Dumitru nu are calități manageriale, dar în același timp i-a urat să fie aleasă vicepreședinte al Federației Române de Judo, poziție pe care fosta campioană olimpică și europeană o vizează.

El a spus că „nu a descoperit” capacitățile organizatorice și aptitudinile pentru o funcție managerială ale Alinei Dumitru, și că fosta sportivă este o "dezamăgire personală de tip profesional" deși o susținuse la alegerile din 2017 ca membră a echipei lui.

Ulterior, Alina Dumitru a fost nemulțumită de managementul lui Gușă și s-a retras din echipa de conducere a Federației Române de Judo.

Surse din FRJ susțin că Gușă e profund nemulțumit de faptul că Alina Dumitru și-a anunțat susținerea pentru George Teșeleanu, cel care va candida împotriva lui Gușă pentru funcția de președinte al Federației. Gestul Alinei Dumitru este unul cu greutate, care riscă să-i pericliteze victoria în alegerile pentru conducerea FRJ, ce vor avea loc pe 24 februarie, la Poiana Brașov.

Citește și

Poemul blestem scris de Adrian Păunescu despre Pacepa. Mesajul fostului spion către Băsescu

Judoka de prestigiu îl susțin pe George Teșeleanu, contracandidatul lui Gușă

În ultimele zile, mai mulți judoka de prestigiu, medaliați la mari competiții internaționale, printre care Alina Dumitru, Adrian Croitoru, Iulian Surlă și Aurelian Fleisz, au declarat că îl vor susține pentru funcția de președinte al Federației Române de Judo pe George Teșeleanu, președintele Clubului Sportiv Pantheon din Constanța.

De cealaltă parte, Cozmin Gușă pare tot mai izolat, singurul său aliat categoric fiind fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, cunoscut în special pentru felul în care s-a dat în spectacol în ședințele Consiliului General al Municipiului București și pentru mitocăniile sale din ultimii ani de zile.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.