FRF a stabilit preţul biletelor pentru finala Cupei României - Astra Giurgiu vs U Craiova

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 20.05.2021 - 20:55
FRF a stabilit preţul biletelor pentru finala Cupei României - Astra Giurgiu vs. U. Craiova. / Foto: bursa.ro

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că preţul biletelor pentru finala Cupei României, dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, care va avea loc sâmbătă, la Ploieşti, este de 30 de lei la peluze şi 60 de lei la tribune.

SHARE

Biletele se vând exclusiv online, pe site-ul bilete.frf.ro. Spectatorii se pot prezenta la stadion fie cu biletul printat, fie cu documentul digital de pe telefon. Solicitantul va primi pe e-mail înştiinţarea pentru plasarea comenzii şi va primi formularul de participare şi chestionarul epidemiologic.

Bilete la finala Cupei României, doar cu dovada vaccinării anti-COVID sau test 

Deţinătorii de certificate de vaccinare mai vechi de 10 zile de la a doua doză administrată vor încărca aceste documente împreună cu formularul de participare şi chestionarul epidemiologic într-un dropbox securizat; validarea documentelor poate dura până la 24 de ore, după care solicitanţii vor primi pe e-mail un link pentru efectuarea plăţii.

Citește și: Ungaria nu mai vrea vaccin anti-COVID Pfizer: „Există şi vaccinuri estice la îndemână”

Persoanele care vor avea un test RT-PCR negativ efectuat începând cu joi pot încărca documentul digital în dropbox-ul securizat, după care vor primi link-ul de plată.

Persoanele care nu au un test RT-PCR şi doresc să-l facă, vor putea rezerva biletele şi vor avea posibilitatea să încarce rezultatul negativ al testului, în format digital, până vineri, ora 12:00. După încărcarea rezultatului negativ al testului vor primi link-ul de plată şi vor putea achiziţiona biletele.

Persoanele care doresc să se testeze rapid pentru a fi acceptate pe stadion vor putea să se înscrie în platforma bilete.frf.ro începând de vineri, ora 12:00, şi să-şi rezerve bilete în limita disponibilităţii. Ei pot efectua testul rapid antigen începând cu ora 20:30 a zilei de vineri şi au ca termen de încărcare a rezultatului negativ, în dropbox-ul securizat, ora 15:00 a zilei de sâmbătă. În momentul încărcării vor primi link-ul de plată. Sunt valabile doar rezultatele testelor rapide certificate de o autoritate medicală.

Citește și: Șoșoacă, încântată că o laudă propaganda Moscovei: preia, pe Facebook, un articol din Sputnik

După efectuarea plăţii, cumpărătorii vor primi biletele în format electronic pe e-mail. Fiecare dintre aceştia trebuie să se prezinte la stadion cu biletul printat sau în format electronic şi cu un act de identitate.

Accesul copiilor cu vârsta mai mare de 5 ani se face doar pe baza unui rezultatul negativ al unui test.

Responsabilitatea autenticităţii dovezilor medicale revine fiecărui solicitant de bilete. În acest sens va bifa că a luat la cunoştinţă de implicaţiile falsului în declaraţii şi ale zădărnicirii bolilor.

Totodată, solicitantul de bilete îşi va da acordul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate de autorităţile competente în vederea analizării concluziilor evenimentului test la care a participat.

Conform HG nr. 550 din 14 mai 2021, art. 17, respectarea aplicării măsurilor de acces la stadion se urmăreşte de către Ministerul Afacerilor Interne.

Finala Cupei României, dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.