Emma Răducanu, hărțuită, în mod repetat, de un bărbat. „Nu mă simt în siguranță în casa mea”

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.01.2022 - 12:21
Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat. „Nu mă simt în siguranță în casa mea. / tennishead

Emma Răducanu (19 ani, locul 18 WTA) este noua speranță a tenisului britanic, dar succesul de la US Open 2021 i-a adus și probleme.

SHARE

Recent, aceasta a mărturisit în fața judecătorilor cum a fost hărțuită de un bărbat de 35 de ani, care a venit la casa ei din Londra de 3 ori.

Citește și: Dîncu: „România, o feudă a Capitalei”. Ministrul Apărării a mimat lupta pentru descentralizare

Presa din Anglia dezvăluie că jucătoarea cu tată român și mamă din China este hărțuită de un fost curier și că acesta a fost găsit vinovat vineri, în urma unui proces, urmând a-și afla pedeapsa peste o lună.

Emma Răducanu, hărțuită în Anglia de un bărbat de 35 de ani


Astfel, potrivit informațiilor din timpul procesului, Emma le-a spus recent polițiștilor că „se uită constant în spate” de teama bărbatului, că nu se mai simte în siguranță în casă și a povestit mai multe episoade tulburătoare, scrie Daily Mail.

Bărbatul de 35 de ani, căsătorit, a mers la casa jucătoarei de 3 ori, după ce a reușit să afle adresa acesteia. La prima vizită, pe 23 noiembrie, acesta a venit cu un buchet de flori și a fost întâmpinat de părinții Emmei, cărora le-a spus că face o livrare pentru jucătoare. El a lăsat un bilețel în buchet, pe care a scris „ Nu am nimic de spus, dar meriți iubire” și pe care l-a semnat cu numele său, al soției și al câinelui lor.

Citește și: Partida Academica Clinceni – Farul Constanța a fost amânată. Gazdele, „decimate” de coronavirus

Ulterior, pe 2 decembrie, a lăsat un desen cu traseul de 37 de kilometri pe care l-a făcut de la locuința lui până la casa Emmei și cu mesajul „Am mers pe jos 37 de kilometri pentru tine”, scrie gsp.ro.

„După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată.

Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, le-a spus Emma luna trecută polițiștilor, la telefon, din Melbourne, acolo unde se pregătea pentru Australian Open.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.