FOTO Eduard Novak a acoperit sigla rugby-ului cu cea a MTS la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf

DE Mihai Duță | Actualizat: 17.06.2021 - 10:54
Eduard Novak a acoperit definitiv sigla rugby-ului cu cea a MTS la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf Foto: NWR
Așa arăta holul de la intarea principală la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf înainte ca Eduard Novak să decidă înlocuirea siglelor rugby-ului cu cele ale MTS Foto: NWR

Ministerul Tineretului și Sportului nu a fost în stare să facă recepția Stadionului Național de Rugby Arcul de Triumf, dar a găsit resurse pentru a acoperi emblema echipei naționale de rugby cu cea a MTS la intrarea principală în arenă.

SHARE

La cinci luni de la preluarea Stadionului Național de Rugby Arcul de Triumf, cea mai mare realizare a ministrului Tineretului și Sporului pare a fi acoperirea siglelor rugby-ului cu însemnele MTS în holul de la intrarea principală.

Așa arăta holul de la intarea principală la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf înainte ca Eduard Novak să decidă înlocuirea siglelor rugby-ului cu cele ale MTS Foto: NWR

Citește și: Așa arată terenul de antrenament de la Stadionul Arcul de Triumf de când îl administrează Novak

Ministerul Tineretului și Sportului a decis să acopere cu un covor însemnele rugby-ului românesc de la intrarea principală a stadionului. Cealaltă siglă, aflată pe perete, a fost acoperită cu un mash cu însemnele MTS. 

Sigla rugby-ului, în proiect și în documente oficiale

În toate documentele oficiale, precum și în proiect, sunt cuprinse și detaliile de design, tocmai pentru că denumirea obiectivului este Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf. 

Arena nu poate fi încă folosită pentru meciuri de rugby sau fotbal cu public pentru că MTS nu a reușit încă să facă recepția lucrării, deși stadionul este gata din decembrie anul trecut. 

Newsweek România a solicitat MTS date despre recepția arenei, dar nu am avem încă niciun răspuns.

În martie, ministrul Sportului, Eduard Novak, promitea că Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf va fi gata până la 1 mai.

Citește și: VIDEO Interlopul Rechinu, transferat la închisoarea de maximă siguranță din care a evadat El Chapo

„Noi ne zbatem pentru avize în momentul actual şi ne planificăm ca la 1 mai să îi dăm drumul, cam ăsta ar fi termenul. Eu vreau să dăm drumul atunci când suntem pregătiţi şi cu hotelul, şi cu recuperarea, şi cu stadionul, cu toate, ăsta este planul“, declara Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului la 22 martie.

Echipa de rugby a României va juca primul meci test, cu Argentina, la 3 iulie, pe Stadionul de fotbal Dinamo, acolo unde probabil se va juca și partida cu Scoție de la 10 iulie, pentru că nici stadionul Steaua și nici Arcul de Triumf nu sunt disponibile. 

Citește și: Stejarii joacă cu Argentina pe Dinamo. Steaua și Arcul de Triumf n-au fost încă recepționate

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te