ABSURD Mama fetiței lui Ogâgău îi ia apărarea edilului din Sângeorz. Acesta își continuă campania

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 18.09.2020 - 10:41
Edilul din Sângeorz își continuă netulburat campania electorală. Nici măcar o urmă de regret pentru cum și-a umilit fetița. Sursa: Facebook

Fosta soție a primarului din Sângeorz-Băi îi ia apărarea lui Traian Ogâgău și susține că fetița „nu a fost afectată de acest incident”, adică de faptul că tatăl ei a pus-o să stea dezbrăcată în genunchi și să spună că nu mai e „obraznică”, în timp ce o filma.

SHARE

Femeia susține că ea și fostul soț, primarul Ogâgău, au „discutat cu ea” și au „grijă ca acest incident să nu aibă repercusiuni în viața ei”. 

„Oameni buni, ma simt nevoita sa va transmit aici cateva ganduri avand in vedere situatia iesita de sub control in care a ajuns familia mea in conditiile unei campanii electorale lipsita de umanitate. Va rog sa va limitati judecatile si datul cu parerea in spatiul online fara sa cunoasteti situatia si contextul. Asta este o remarca valabila in general, din care toti trebuie sa invatam…ce este cel mai important in situatia noastra este ca Traiana este bine, ea nu a fost afectata de acest incident din familie asa cum se vehiculeaza, atat eu cat si tatal ei, am discutat cu ea si avem grija ca acest incident sa nu aiba repercusiuni in viata ei. Acum eu va rog sa tineti cont de asta si sa nu mai dati crezare la tot ce se publica scos din context si fara sa cunoasteti omul si situatia. Este inadmisibil sa promovezi acest video, sa te folosesti de un copil in campanie, scopul fiind denigrarea parintelui. In ciuda a ceea ce ati facut va asigur de un lucru, cei trei minunati copii ai nostri au parte de toata iubirea si grija pe care eu si Traian putem sa le-o oferim”, a susținut femeia, pe Facebook. 

Postarea ei s-a bucurat de aprobarea oamenilor, care o laudă și îi spun să fie tare. Mulți aprobă felul în care fetița a fost „educată” de edil: „Care părinte vrea rău copilului? Trebuie câteodată pedepsiti, altfel se urcă în cap. Noi nu am fost pedepsiti de părinți?”. 

Între timp, joi seară a apărut o nouă înregistrare, publicată de Adevărul, care surprinde felul în care primarul își teroriza familia.

Citește și: AUDIO „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare” - copiii primarului din Sângeorz-Băi

Înregistrarea nouă începe cu plânsul unui copil, evident disperat, în timp ce primarul liberal se răsteşte. „Gura mică”, spune el, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte, într-un moment de furie scăpată parcă de sub control. În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, posibil un frate mai mare, încearcă să o calmeze pe fetiţă şi îi spune şoptit: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”. Traumatizată, copila întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”. Câteva momente mai târziu, printre alte sticle sparte, bărbatul se dezlănţuie într-un potop de înjurături şi ameninţări greu de redat, se pare la adresa întregii sale familii, inclusiv la adresa mamei copilei, de care a  divorţat. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”. 

În acest timp, primarul Ogâgâu, ex-PNL, își continuă netulburat campania electorală, postând imagini cu asfaltările făcute. 

Pentru imaginile difuzate în spațiul public cu Ogâgău care își umiliește fetița, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița a deschis dosar penal, pentru rele tratamente aplicate minorului

Citește și: Primarul din Sângeorz nu este la primul scandal public. Ce alte fapte a mai făcut Ogâgău

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te