Pop „Genunche”, Carmen Dan și Macaleți, expirații ex-PSD care se agață de partidul lui Dragnea

DE Mircea Marian | Actualizat: 12.10.2021 - 23:33
Pop „Genunche”, Carmen Dan și Macaleți: expirații care se agață de partidul lui Dragnea Foto: Facebook

Pop „Genunche”, Carmen Dan și Macaleți: în partidul înființat de Liviu Dragnea se strâng tot mai mulți foști pesediști dați deoparte de echipa lui Marcel Ciolacu.

SHARE

Codrin Ștefănescu a anunțat, pe Facebook, că, de ziua ei, fostul ministru de Interne, Carmen Dan, s-a înscris în Alianța pentru Patrie.

CITEȘTE ȘI: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux

„O femeie curajoasā care nu s-a dezis de Liviu Dragnea! Și-a dat demisia din fruntea Ministerului de Interne fārā nici o ezitare! A spus NU rāspicat securicilor din noul PSD! S-a alăturat cu mult curaj Alianței Pentru Patrie chiar de la început! Astăzi e ziua ei!”, a scris Ștefănescu.

Câteva zile mai târziu s-a alăturat formațiunii sale și Liviu Pop, fost ministru al Educației, poreclit „Genunche”. 

„Bună seara, patrioți! Aducem patriotismul în Sectorul 1, București. Vă așteptăm alături de noi”, a scris Pop, pe Facebook. 

„Eu cred ca Liviu Pop a fost un excelent ministru! Ministrul Educației care a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea! Adicā majorarea salariilor profesorilor și a întregului personal din învățământ, promovarea proiectului CRED - pentru formarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, adicā a peste 55.000 de profesori, reintroducerea titularizării in sistemul de învățământ! De astăzi s-a alăturat echipei APP și va coordona oraganizatia sectorului 1! Bine ai venit, Liviu! Te asteaptā cu multā speranțā toti cei care acum strâng semnături pentru demiterea Clotildei și a găștii ei de acolo!”, l-a lăudat Codrin Ștefănescu. 

Luni, trei lideri PSD din Botoșani -  foștii deputați Răzvan Rotaru, Tamara Ciofu și Costică Macaleți (fost președinte al CJ Botoșani) - au trecut la APP. 

„Vă anunț că împreună cu doi oameni minunați, foști lideri ai PSD Botoșani, d-na dr. Tamara Ciofu, fost deputat și dl.Costică Macaleți, fost președinte al Consiliului Județean, am acceptat să punem bazele Organizației Alianța pentru Patrie #APP la nivelul județului Botoșani și pe această cale, le mulțumesc că formăm o echipă frumoasă și motivată să facă lucruri bune”, a scris Răzvan Rotaru pe Facebook. 

CITEȘTE ȘI: Cu amanta gravidă în trei luni, Reghe anunță că divorțează. Anamaria Prodan: Laurențiu e Soarele meu

În 2018, el era un critic a lui Dragnea: „Preşedintele Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate! Atât timp cât, la momentul actual, dumnealui are problemele pe care deja le cunoaşteţi, nu este corect ca Partidul Social Democrat să fie sacrificat”. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te