Cine este legătura dintre Dana Budeanu, Traian Băsescu și Gabriela Firea

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 24.09.2020 - 16:44
Dana Budeanu joacă murdar pentru Firea

Analiștii politici susțin că Traian Băsescu, prin candidatura sa la Primăria Capitalei, o ajută pe Gabriela Firea să obțină un nou mandat, căci majoritatea voturilor sale vor veni din tabăra „băsiștilor” care ar fi votat cu Nicușor Dan.

SHARE

Traian Băsescu a negat mereu acest lucru și a susținut că a decis să intre în cursa pentru Primăria Capitalei doar pentru că PNL și USR-PLUS a eliminat PMP din alianța care urma să îl susțină pe Nicușor Dan. 

„Când liderii dreptei au spus PMP-ului că nu-l primesc în alianţă trebuiau să ia în considerare că PMP-ul va avea un candidat. A, că ar fi vrut un candidat iepure cu care să ne facem de râs, asta e altă socoteală. Însă am încercat să fim corecţi politic. Să nu falsificăm şansa noastră.

Candidăm cu ce putem. Am luat în serios candidaturile deşi ne-am făcut listele în ultima clipă. Nu puea nimeni să ne ceară să arătăm ca o echipă de fotbal care vinde meciul”, a declarat Traian Băsescu într-un interviu pentru Adevărul

În respectivul articol, fostul președinte al României și actualul parlamentar a criticat-o pe Gabriela Firea, pe care a numit-o coruptă, dar a contestat și metodele sale de a face campanie electorală prin intermediul unor personaje precum Dana Budeanu. 

Traian Băsescu a declarat despre aceasta din urmă că este o incultă. 

„O ridicolă. E o femeie fără cultură. I se pare că-i deşteapta pământului şi e de un ridicol absolut. Nu spun că Nicuşor Dan nu a intervenit pentru acel cetăţean care încălcase legea.

Dar ajungea dacă se limita la această informaţie. Am văzut-o şi aseară, pur şi simplu fără vocabular. Se vede că e o femeie care nu citeşte. Nu are cuvintele la ea. Se face că gândeşte adânc dar pare că nu are cu ce”, a declarat candidatul PMP.

Traian Băsescu o cunoaște de mai multă vreme pe Dana Budeanu. Fashionista este foarte bună prietenă cu Elena Udrea, mâna dreaptă a fostului președinte al României, pe vremea când acesta era la Cotroceni, potrivit presei mondene. 

Dana Budeanu, cea care acum face campanie murdară pentru Gabriela Firea, este cea care a botezat copilul Elenei Udrea.

„Fostul ministru Elena Udrea (45 de ani) și partenerul ei de viață, afaceristul Adrian Alexandrov (32 de ani), au botezat-o vineri, 20 septembrie 2019, pe fetița lor, Eva Maria, în ziua în care micuța a împlinit un anișor. Ceremonia a început în jurul orei 14.30, iar biserica arăta precum o seră de lux. (...)

Surpriza o reprezintă însă prezența Danei Budeanu, creatoarea de modă fiind cea care s-a ocupat de ținutele purtate de Elena Udrea și de Eva Maria în timpul ceremoniei de botez. Designerul a fost una dintre nașele micuței, alături de încă un cuplu apropiat Elenei Udrea. Dana Budeanu a purtat un costum alb, cu pantalon evazat, și sacou scurt în față și mai lung în spate. După ceremonie, invitații au fost așteptați la un restaurant select din zona Herăstrău”, a scris anul trecut Cancan.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te