VIDEO Valentino, interlopul „forțos” care i-a amenințat pe mascați în Constanța, a scăpat ieftin

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 21.07.2023 - 09:59
Valentino, interlopul „forțos” care i-a amenințat pe mascați în Constanța, a scăpat ieftin - Foto: replicaonline.ro

Valentino, interlopul „forțos” care i-a amenințat pe mascații SAS în Constanța, a scăpat ieftin. Andrei Valentin Șerban a fost condamnat la un an şi șase luni de închisoare cu suspendare și plata unei amenzi de 4.500 de lei. Mai avea o condamnare la pușcărie pentru violență.

SHARE

Interlopul Andrei Valentin Șerban, zis Valentino, care i-a înjurat și amenințat pe mascații SAS aflați într-o dubă pe bulevardul Tomis din Constanța în data de 7 martie 2023, după ce a traversat neregulamentar, a fost condamnat în primă instanță de Judecătoria Constanța la un an şi șase luni de închisoare cu suspendare și plata unei amenzi de 4.500 de lei.

Citește și: Interlopul Ciprian Pian s-a certat cu iubita și a băgat-o două ore în portbagaj. Rămâne în arest

Potrivit portalului instanțelor de judecată, instanța a suspendat sub supraveghere executarea pedepsei închisorii pe durata unui termen de supraveghere de trei ani, timp în care inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:
a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;
d) să comunice schimbarea locului de muncă;
e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

„Pe durata termenului de supraveghere, impune inculpatului următoarele obligaţii: a) să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate; b) să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcției de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanța sau în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială – Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa, pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare“, se arată în decizia judecătoriei, relatează ziuaconstanta.ro.

La data de 07.03.2023, în jurul orei 19:25, inculpatul Ş.A.V. a traversat în mod neregulamentar, prin loc nepermis, bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, prin faţa autospecialei de poliţie cu care se deplasau persoanele vătămate M.N., T.P., B.M. şi J.A., din cadrul IPJ Constanţa - Serviciul Acţiuni Speciale, aflate în timpul serviciului.

Citește și: Din ce țară le trimite interlopul Jenică Boenică mesaje polițiștilor români care-l caută de 15 ani
 
După ce i s-a pus în vedere să se deplaseze pe trotuar şi să nu mai staţioneze pe carosabil, inculpatul a adresat persoanelor vătămate injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, el tulburând astfel ordinea şi liniştea publică şi provocând temere şi indignare persoanelor aflate în zonă, arată oamenii legii.

Valentino, un interlop temut și condamnat

Valentino este un interlop destul de controversat. El a fost condamnat, pe 15 iunie anul trecut, de către magistrații Tribunalului Constanța, la 1 an și 5 luni de închisoare.

Pe 17 noiembrie 2020, în jurul orei 15:45, de exemplu, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații. 

Bărbatul în cauză a fost identificat și condus la sediu pentru audieri.

În urma folosirii armamentului au fost rănite ușor 2 persoane, bărbați. Victima a fost Andrei Valentin Șerban, zis Valentino.

La data de 8 decembrie 2020, doi bărbați se deplasau cu autoturismul marca Audi A6, întorcându-se de la o înmormântare de la cimitirul musulman, situat pe aleea Topolog, în zona restaurantului Sabroso din municipiul Constanța.

În trafic, cei doi s-au intersectat cu autoturismul marca Audi A8, condus Alexandru Ciocan, zis Nas, iar în dreapta față se afla Andrei Valentin Șerban, zis Valentino.

Între cele două grupuri, mai exact între Valentino și rudele unuia care se afla în cealaltă mașină exista un conflict mai vechi.

Prin urmare, s-au intersectat în trafic, au oprit mașinile și au început să discute. Șerban Andrei Valentin l-a scuipat pe față pe unul dintre bărbații din celălalt autovehicul, și imediat s-a dat jos din autoturismul pe care-l ocupa și l-a lovit pe pumnul stâng la nivelul capului, ocazie cu care persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Tot atunci, inculpatul ținea în mână și un cuțit cu care a încercat să-l taie, însă acesta s-a ferit și chiar a fugit de agresor.

După această agresiune, Șerban Andrei Valentin s-a urcat în autoturismul cu care se deplasa și au plecat.

Apoi, la data de 9.12.2020, ora 15.30, aceeași persoană vătămată se deplasa împreună cu unchiul său, cu autoturismul marca Audi A6, iar în dreptul cafenelei Angeli de pe strada București din municipiul Constanța s-au intersectat cu autoturismele marca Audi A6 și Volkswagen Passat, din care au coborât 7-8 persoane dintre care i-au recunoscut pe Șerban Andrei Valentin, Ciocan Alexandru și Memet Erdal, care aveau obiecte contondente asupra lor. Văzând în ce situație se află, că puteau fi agresați de Șerban Andrei Valentin și apropiații săi, persoana vătămată și unchiul său au coborât și au luat din portbagaj un topor și un baston telescopic. Însă, conflictul s-a stins.

În aceeași zi, unchiul persoanei vătămate și-a parcat autoturismul la intersecția străzilor Ion Corvin și Oborului, nu departe de cafeneaua Angeli. În jurul orelor 17.00, un alt bărbat, prieten cu unchiul primei persoane vătămate, și fost prieten cu Șerban Andrei Valentin și Ciocan Alexandru, a mers și a luat autoturismul prietenului său, din zona unde fusese parcat.

Acesta era însoțit de un minor de 16 ani. Aceștia rulau pe strada Oborului, spre intersecția cu strada București, iar când au oprit la Stop au auzit un zgomot puternic în spate și au realizat că luneta autoturismului a fost spartă și imediat în părțile laterale și în spate au apărut mai multe persoane de sex masculin. Aceștia au spart toate geamurile autoturismului, chiar și cele laterale, precum și parbrizul.

Persoana vătămată a ieșit din autoturism, l-a văzut pe inculpatul Șerban Andrei Valentin având în mână un topor.

Valentino i-a aplicat o lovitură de topor, în direcția capului, persoana vătămată s-a apărat acoperindu-și capul cu brațele. Astfel, i-a fost tăiat brațul, în zona tricepsului.

Tot în acest context, inculpatul Memet Erdal a lovit și el geamurile autoturismului, în zona lateral dreapta, folosind un topor. Pentru a se proteja de impactul geamurilor sparte, minorul din mașină a suferit mai multe leziuni, după care Memet Erdal i-a aplicat mai multe lovituri acestuia. Apoi, inculpații au fugit.

URMĂREŞTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te