EXCLUSIV Coordonatorul agresiunilor Jandarmeriei, doctorat dubios în bătăi de stradă

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.08.2018 - 13:03
Colonelul Paraschiv de la Jandarmerie, doctor/FOTO: uoradea.ro

"Cercetări privind performanţa în pregătirea şi evaluarea personalului din forţele speciale" se numește teza de doctorat a colonelului Cătălin-Răzvan Paraschiv, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și cel care ar fi coordonat operațiunea de asalt de vineri seara.

SHARE

Conform unei fotografii asumate de către Nick Stavre, care prezintă un bărbat în civil ce pare a fi coordonat acțiunile jandarmilor vineri seara, pe 10 august a.c., colonelul Paraschiv ar fi responsabilul de acțiunile oamenilor de ordine (mai multe detalii, aici).

Colonelul doctor

Cum Jandarmeria a refuzat, până în acest moment, să confirme dacă civilul în alb este sau nu colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, informația nu este 100% sigură.

Totuși, asemănarea între personajul în alb din pozele nocturne și alte fotografii cu colonelul Paraschiv este izbitoare.

Iată una din aceste fotografii (Paraschiv este cel din prim-plan, cu cravată portocalie).

Instantaneul a fost realizat și postat de către Universitatea din Oradea, aici, în 2013, cu ocazia încheierii unui proiect despre securitate și siguranță alimentară: 

"Luna aceasta, la Universitatea din Oradea se încheie cu succes un alt proiect finanţat din fonduri europene. 

Noutatea pe care a adus-o proiectul constă în îmbunătăţirea formării tinerilor doctoranzi din domenii doctorale pluridisciplinare (juridic, economic, medical, biologic etc.), urmărind furnizarea pe piaţa muncii a unor specialişti înalt calificaţi în domeniile care asigură securitatea şi siguranţa alimentară. 

Timp de trei ani, 45 de doctoranzi au desfăşurat diverse cercetări şi au participat la manifestări ştiinţifice naţionale si internaţionale în domeniul securităţii şi siguranţei alimentare." (sursa)

Macroeconomistă, coordonatoare de forțe speciale (!)

Vreme de aproape trei ani, Paraschiv a încasat (conform declarațiilor de avere) câte 2.200 de lei lunar, deci aproape 80.000 de lei, bani europeni, pentru calitatea sa de doctorand. 

La final, a rezultat o lucrare intitulată "Cercetări privind performanţa în pregătirea şi evaluarea personalului din forţele speciale", de 215 file, conform catalogului online al Bibliotecii Naționale a României (sursa). 

Coordonatorul de doctorat a fost Elena Pelinescu, specialistă în prognoze macroeconomice (vezi CV). 

Este, deci, de neînțeles cum a putut aceasta coordona o teză referitoare la "pregătirea și evaluarea personalului din forțele speciale".

Altfel, dacă vreți să știți cum a gazat și agresat Paraschiv, în calitate de șef de galerie de jandarmi, cetățeni pașnici în seara de 10 august a.c. în Piața Victoriei, iată fundamentele științifice, în două mostre, aici.

Lectură plăcută!









Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te