Diagnosticat cu o boală cruntă, Denis se luptă cu toate forțele să trăiască. Mama lui imploră ajutor

DE Daniel Toșa | Actualizat: 27.06.2023 - 15:03
Copil la spital (fotro cu rol ilustrativ) - childrensnational.org

O biată mămică, ajunsă la capătul puterilor, cere cu disperare ajutorul pentru copilul său, Denis, care are doar 3 ani și jumătate și luptă cu o boală cumplită. Șansa copilașului la viață este să ajungă la un spital din Turcia. Medicii din România au „depus armele”.

SHARE

O mamă disperată cere ajutorul nostru pentru copilul său, Denis, care are doar 3 ani și jumătate și luptă cu o boală mortală. 

La vârsta de 2 ani, a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom embrionar în stadiul III și, din păcate, primele două tratamente nu au avut succes, ajungând în stadiul IV cu metastaze.

Dignosticat cu o boală cruntă, Denis se luptă cu toate forțele să trăiască. Mama lui imploră ajutor

Acum, Denis se luptă cu toate puterile pentru viața sa, în timp ce se află în ultimul și cel mai puternic tratament. Chiar dacă medicii au spus că șansele sale de supraviețuire sunt sub 50%, Andreea, mama lui Denis, speră și se agață de orice fir de speranță. Pentru o mamă, nu există limită când vine vorba de salvarea vieții copilului ei.

„Vă cer disperată ajutorul pentru copilul meu, Denis, de doar 3 ani și jumătate. La 2 ani a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom embrionar în stadiul 3. Din nefericire, la primele două tratamente nu a răspuns și a ajuns în stadiul IV, cu metastaze. Acum, Denis face ultimul tratament, cel mai puternic.

Medicii au spus că șansele sunt sub 50%, dar sunt, chiar dacă sunt mici! Eu ca mamă mă agăț și de un fir de păr, dacă pe acel fir de păr este o șansă minimă. O mamă trebuie să meargă până în pânzele albe pentru copilul ei”, sună strigătul de ajutor al Andreei Ilina către Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”.

Citește și: Strigătul de ajutor al Dariei. Nu a mers niciodată. Acum viața i-a mai dat o lovitură cruntă

Dar această luptă este mult mai dificilă pentru familia Ilina, deoarece costurile tratamentelor sunt extrem de mari, la fel ca și dorința de a salva viața lui Denis.

20.000€ pentru primele trei luni de tratament, prețul vieții lui Denis

Ei au nevoie de 20.000€ pentru primele trei luni de tratament, iar ulterior, dacă analizele vor arăta bine, vor urma și alte costuri. Suma totală de Denis are nevoie pentru a urma un tratament complet la  Spitalul Medical Park din Turcia este de 145.000 de euro. Însă familia trăiește din pensia pe caz de boală a tatălui, care este de doar 1.600 de lei pe lună. În plus, bărbatul se luptă și el cu o boală, urmând chimioterapie acasă. 

Citește și: „Anakonda 23”. Convoi militar impresionant și sute de soldați români la Iași în drum spre Polonia

„Vă rog, vă implor din suflet să îmi ajutați copilul! Nu știu ce să mai fac, nu știu! Fără voi nu voi reuși. Și voi aveți copii, gândiți-vă la Denis ca la copilul vostru. Vă implor!”, spune mama lui Denis.

Este o poveste sfâșietoare, în care o familie se luptă nu doar cu boala, ci și cu sărăcia și disperarea.

Este greu să înțelegem de ce o astfel de nenorocire trebuie să se întâmple cu oameni buni și nevinovați ca aceștia, dar putem face ceva pentru a-i ajuta.

Prin donațiile noastre, putem fi acolo pentru Denis și familia lui în această luptă dificilă. Fiecare sumă contează, fiecare bănuț poate face diferența dintre viață și moarte pentru acest copil nevinovat.

Este un apel la toți cei care au un suflet bun și se gândesc la proprii lor copii să acorde o mână de ajutor, pentru a face posibilă continuarea luptei pentru viața lui Denis.

Împreună îl putem ajuta pe Denis să trăiască

Fiecare donație înseamnă o rază de speranță pentru micul Denis și o ultimă șansă pentru viața lui. Fiecare bănuț strâns poate face diferența dintre a-l vedea crescând și zâmbind în continuare sau a-l pierde pentru totdeauna.

Fără ajutorul nostru, această mică inimă nevinovată va fi lăsată singură și vulnerabilă în fața cumplitei boli care îi amenință viața. Așadar, nu lăsați sumele mici să vă împiedice să donați, pentru că fiecare donație contează și poate salva o viață nevinovată.

Cum îl putem ajuta pe Denis?

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Este important să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Denis Ilina.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te