Ciupercile și tofu sunt surse vegetale surprinzător de bogate în proteine, iar consumate corect pot concura cu carnea în aportul de nutrienți esențiali, oferind în același timp alternative sănătoase și ușor de digerat.
Ciupercile și tofu sunt surse vegetale surprinzător de bogate în proteine, iar consumate corect pot concura cu carnea în aportul de nutrienți esențiali, oferind în același timp alternative sănătoase și ușor de digerat.
Pui sau somon: care este mai sănătos? Nutriționiștii explică că alegerea depinde de obiectivele fiecăruia. Somonul oferă acizi grași Omega‑3, vitamina D și antioxidanți, fiind benefic pentru inimă și creier.
Legumele mâncate cu tot cu coajă sunt mai bogate în fibre, vitamine și antioxidanți. Consumul lor crud ajută la păstrarea vitaminelor sensibile la căldură, precum vitamina C. Spală-le bine înainte de consum pentru a elimina impuritățile.
Ce să mănânci la prânz, ca să ai energie toată ziua? De ce nu e bine să sari peste această masă? Nutriționiștii dezvăluie ce trebuie să includă un prânz echilibrat.
Cea mai sănătoasă gustare pe care să o mănânci la serviciu. Alungă oboseala de la ora 15 și te ajută să te concentrezi la muncă. E plină de nutrienți esențiali.
Ce se întâmplă în corpul tău când pierzi în greutate rapid. Pune inima în pericol, duce la oboseală. La ce să fim atenți atunci când urmăm o dietă?
Laptele animal este un aliment bogat în nutrienți, vitamine și grăsimi. Deși a fost înlocuit în ultimul timp cu laptele vegetal, consumul zilnic poate avea beneficii pentru sănătate.
Specialiștii explică dacă putem să consumăm zilnic ouă. Pot aduce un aport important de vitamine în organism.