Victor Bostan, fondatorul Purcari Wineries, vrea să facă un exit din businessul de vin pe care l-a creat, prin vânzarea celor ~20% din acţiunile pe care le deţine (direct şi indirect), către polonezii de la Maspex România.
Victor Bostan, fondatorul Purcari Wineries, vrea să facă un exit din businessul de vin pe care l-a creat, prin vânzarea celor ~20% din acţiunile pe care le deţine (direct şi indirect), către polonezii de la Maspex România.
Hai să privim adevărul în faţă: Dealu Mare nu are nimic de oferit din punct de vedere turistic. Vă rog, nu săriţi în sus şi citiţi până la capăt!
Nu știi să gătești, nu îți place să gătești, nu vrei să gătești sau pur și simplu vrei să îți surprinzi invitații și propriile papile gustative la masa de Paște, poți comanda preparatele inclusiv la restaurantului îndrăgitului și renumitului Chef Scărlătescu. Costă, însă.
Cozonacul este, fără doar și poate, vedeta dulce a mesei de Paște. Există fel și fel de rețete de cozonac, dar cele pregătite de Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” includ ingrediente „speciale”.
Darul se face unui prieten apropiat, iar cadoul este ceva mai formal și îl facem unor persoane pe care nu întotdeauna le cunoaștem îndeaproape: clienți, furnizori, parteneri de afaceri. În continuare, vom încerca să aplicăm teoria în practică și vom lua vinul ca exemplu de cadou.
Alegerea cadourilor pentru clienţi seamănă cu mersul pe un câmp minat. Dacă e prea ieftin, te faci de râs. Dacă e prea scump, rişti să creadă clientul că vrei „să-l cumperi”. Ce-ţi rămâne de făcut? Alege o variantă de tip „swiss army knife”: o sticlă de vin rozé.
Pasca și cozonacul sunt „vedetele” dulci ale mesei tradiționale de Paște. Există sute de rețete, dar cele ale chef-ilor Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” au, cu siguranță, ceva aparte.
„Vedeta” tradițională a mesei de Paște este mielul. Pentru a vă surprinde musafirii, anul acesta, puteți să vă lăsați inspirați de rețeta de drob de miel a lui Chef Adi Hădean și de rețeta de friptură de miel a lui Chef Joseph Hadad.