Sfaturi corporate: Un cadou bine ales îți va consolida imaginea, pentru ca el te reprezintă

DE Răzvan Avram | 18.10.2022 - 11:02

Darul se face unui prieten apropiat, iar cadoul este ceva mai formal și îl facem unor persoane pe care nu întotdeauna le cunoaștem îndeaproape: clienți, furnizori, parteneri de afaceri. În continuare, vom încerca să aplicăm teoria în practică și vom lua vinul ca exemplu de cadou.

SHARE

Darul se face unui prieten apropiat sau unui membru al familiei și ar trebui să ne pliem pe gustul acestuia, ca să-i facem o bucurie. De multe ori, darul se deschide în prezența celui care a dăruit. Criteriul de preț nu este cel mai important. Nu trebuie neapărat să dăruim un vin mare, ci un vin care i se potrivește celui vizat.

Cadoul este ceva mai formal și îl facem, cu anumite prilejuri, unor persoane pe care nu întotdeauna le cunoaștem îndeaproape: clienți, furnizori, parteneri de afaceri . Cadoul face apel la alte aptitudini ale vinului: notorietate, simbol, modă. Un cadou făcut neglijent ți se întoarce înapoi, ca imagine, pentru că el te reprezintă, ca educație și ca informație.

Recomandarea de azi: IE de Fințești Merlot 2017 de la Crama „1000 de Chipuri” din Dealu Mare. La ce ne putem aștepta, dacă deschidem o sticlă?

La întrebarea “Ar putea să existe o băutură cu aromă de vișinată și gust de magiun de prune uscate?”, răspunsul este: “Da, un Merlot din 2017 de la Crama 1000 de Chipuri” - asta ar fi varianta simplificată a răspunsului. Adevărul e că sunt mult mai multe note aromatice în acest vin: lemn dulce și scorțișoară, vanilie și tabac, ciocolată neagră și piper… dacă ar fi să numim doar câteva dintre ele. Tragem linia și rămânem cu plăcuta impresie a unui vin voluptuos, suculent și foarte ușor de băut. În egală măsură, un Merlot lesne de asociat cu preparate culinare pe bază de carne de vită sau de porc, dar și cu platouri de brânzeturi maturate.

Cadouri pentru clienți și cadouri pentru angajati

Dacă tot am ales un vin roșu de la Crama „1000 de Chipuri” pentru clienți, de ce să nu profite și angajații noștri de experiența vinului? Povestea „1000 de Chipuri” începe în vie și se continuă la cramă. În Dealu Mare, la Urlați, sunteți invitați să degustați vinurile cramei direct din tanc și barique, într-o atmosferă cât se poate de relaxată. Hotelul cramei (cunoscut și sub numele de „Casa Colinelor”) vă pune la dispoziție 20 de spații de cazare B&B.

Fie că sunteți cu prietenii, familia sau colegii de serviciu, Crama „1000 de Chipuri” are câte o ofertă personalizată pentru fiecare. Oaspeții pot alege între terasa și restaurantul hotelului, sau chiar salonul de evenimente cu 300 locuri.

Dacă ajungeți la „1000 de Chipuri” pentru degustări, petreceri private, seminarii, team buildinguri, sau alte tipuri de evenimente, ușa cramei vă este deschisă pe tot parcursul anului, cu rezervare în prealabil, desigur.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te